4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2775 / 39 / 0
SanteKutaczo pisze:
Pare dni po ostrym wciaganiu bedziesz czul ochote zeby se jeszcze przywalic, ale wystarczy zajac sobie czym innym czas na pare dni i kompletnie sie o nim zapomina.
Tylko, że dzień po zapomnieniu nagle zaczynasz się czuć jakby Ci dopiero co bomba zeszła.
Na początku łatwo mefedron ogarnąć. Później jednak zaczynają się problemy. Rosną one wprost proporcjonalnie do dawkowania i częstotliwości.

Rzucić się da, ale najpewniej się wjebiesz na jakiś czas. A jak to się zakończy to nikt Ci nie powie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nie próbuj, wjebiesz się i nie skończy się na jednym razie.
Uwaga! Użytkownik vanity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 2 / 0
Aquasky ma calkowitä racje czlowiek lamie duzo zasad ktöre nawet po fecie czy pixach by nie zlamal.Np.Ze na drugi dzien do pracy.Myslisz jak o 16tej zaczne a o 21 skoncze to luz o 12 myslisz ok oststnia kreska a o 4tej tal cie mef omotal ze naiwnie myslisz ze oststnia kreske walniesz i 3godz snu starczä.Mozna by tych przykladöw podawac i podawac.Krötko möwiäc uzaleznienie na maxa po tygodniachblub miesiäcach troche llepiej ale i tak jak sie dostanie wora w lapy to w momencie sie scieche robi
  • 174 / / 0
drogi autorze, skoro zakładasz temat z pytaniem czy spróbować to daję sobie rękę uciąć, że za kilka miechów będziesz jednym z wielu ludzi, którzy będą opowiadać jak się w niego wjebali
dlatego - nie, w Twoim wypadku nie warto
  • 1450 / 19 / 0
mefedron to nie feta gdzie będziesz chodzic 6h wyjebany z dobry humorkiem. Bo mefedronie doświadczysz 2h mega euforii, że będzie Ci gębę na wszystkie strony wyginać. A po tym zjad gdzie ciężko sobie odmówić szczurka ;)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 159 / 8 / 0
Chcesz to bierz ja ci nie bronię. Na fazie ci szczękę będzie wykręcać bardziej, niż po czymkolwiek innym. Lepiej, żeby cie nikt nie widział w takim stanie. Oczy jak pięciozłotówki.

I chciałbym zobaczyć twoją minę na zjeździe jak będziesz prosił o więcej.

I nie słuchaj ludzi którzy piszą, że mefa biorą okazjonalnie - banda wpierdolonych ćpunów. Lepiej zamknij to forum, bo też tak skończysz. pzd
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
na Mefie polegli juz nawieksze kozaki co " ja to tylko bychy, nie jestem jakims pierdolonym ćpunem"
A pozniej dzwoni taki do ciebie i 3 w nocy czy nie wybijasz na szczura bo nie ma z kim pogadac xD

Z jednej strony nie spróbować nigdy mefa to ogromna strata...
A z drugiej 95% ludzi sie uzaleznia i to oporowo
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 2775 / 39 / 0
Kocyk pisze:
nie spróbować nigdy mefa to ogromna strata
a dlaczego? Pewnych rzeczy lepiej nie próbować
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Moze tylko ja tak mialem zepierwsze razy z mefem to bylo taki cos czego nawet w najmniejszym stopniu nie da sie opisac.
I mimo tego ze sie pozniej w mefa wjebalem to gdyby mogl cofnac czas, bogatszy o ta wiedza i tak bym sie zdecydowal zeby przezyc to co przy 1,2,3... razie
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011 przez Kocyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 261 / 2 / 0
Też byłem wjebany i gdybym mógł ten czas cofnąć nigdy bym tego nie ruszył. To uczucie potrafi wryć się w psychikę na dobre. mefa nie jadłem rok czasu, już prawie pół roku żadnych używek poza kawą i alkoholem a nie ma tygodnia abym tego nie wspominał...
Zablokowany
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.