Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Kozackie w chuj ! :cheesy:
Nie wiem kto nad tym pracował, ale spisał się na medal.

+ górny pasek na cytat
+ zajebiste tło
+ ficzer ze zmianą dzień/noc
+ fajnie wygląda tabelka po lewej stronie przy każdym TR

- przy 'aktywni' nick mógłby być linkiem do profilu
- za facebooka, proszę mi spierdalać z tym ! :wall: :finger: Serio, niech chociaż tu nie będzie tego gówna.
- czy odnośniki 'hyperreal.info news', 'hyperreal.info arts', 'forum talk.hyperreal.info' są niezbędne ? Myślę, że jak ktoś chce to sobie sam znajdzie.. ;)
- stronka potrafi zjeść w porywach 30% procka (Intel Atom 2x2GHz + HT)

Ogółem zmiany liczę na wielki plus.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 543 / 1 / 0
@PCP: Masz jakieś dziwne dodatki? Mi te tło tak nie zjeżdża na 404. Mam: Adblock Plus, ColorZilla, Download Statusbar, Firebug, MeasureIt i YSlow. Czy chodzi Ci o te "404 file not found" ;) ?

@NeverRewarded
- loginy w "aktywni" są linkami, jeśli się zalogujesz
- facebóg, nie ma zmiłuj :)
- Pozostanie to tylko na stronie głównej
- No ale rozumiem, że tylko na czas ładowania?

dzięki
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 634 / 4 / 0
fajka pisze:
- No ale rozumiem, że tylko na czas ładowania?
Tak, chociaż przy przewijaniu strony skacze do 15-20% nawet.
Win XP Pro x86 + FF4.0
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
NeverRewarded pisze:
- za facebooka, proszę mi spierdalać z tym ! :wall: :finger: Serio, niech chociaż tu nie będzie tego gówna.
Profil HR na Facebooku jest słabo promowany na HR.
Adblock reguła:"http://neurogroove.info/sites/all/theme ... cebook.png" dla FB u góry.
Dla "lubie to" 3 rozwiązania:
RegułaSkutek
facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A//neurogroove.info/*Usuwa "lubie to" z NG
facebook.com/plugins/like.php?href=*Usuwa "lubię to" z internetu
neurogroove.info##.service-linksUsuwa z NG linki do Facebooka, Wykopu pod postami
NeverRewarded pisze:
- czy odnośniki 'hyperreal.info news', 'hyperreal.info arts', 'forum talk.hyperreal.info' są niezbędne ? Myślę, że jak ktoś chce to sobie sam znajdzie.. ;)
Adblock reguła: "neurogroove.info###footer"

Edit:
fajka pisze:
@PcP: Masz jakieś dziwne dodatki?
Fireshot w ten sposób robi zdjęcia dla całego ekranu.
fajka pisze:
Mi te tło tak nie zjeżdża na 404.
To dziwne. Powinno wraz z całą stroną zjeżdzać. Tutaj zjechałem na dół i zrobiłem screenshot, więc wyświetliłem ponad to co przeglądarka przewidziała.
fajka pisze:
Czy chodzi Ci o te "404 file not found" ;) ?
Tak, chodzi mi o napis.

Edit2:
Będzie, że bardzo wybredny, ale gdy kliknie się LPM->W nowym oknie na:
[ external image ]
to jest nieładnie. Poza tym poddaje pod ponowny rozmyślunek kolorystykę panelu logowania:
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nowy wystrój jest śliczny, forum też powinno być podobne ;) Ale spodziewałam się większych fajerwerków, bo w sumie poza nową szatą graficzną jest to samo, co wcześniej. Wcześniej były propozycje, żeby otagować tripy jako np. "bad trip", "mistyczny trip" etc. To był fajny pomysł.
  • 56 / 2 / 0
@Chaotka: ta opcja jest zaimplementowana.

@Topic: pod chromem działa w porządku. Nowa szata graficzna zasługuje na duży plus.
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 3129 / 26 / 0
Nom, tagowałabyś swoje deksowe wypociny jako mistyczne, super pomysł :retarded:

Dobrze jest jak jest, z czasem pewnie jeszcze wyjdą jakieś "niefajności", ale z pewnością czysto kosmetyczne.
High, how are you?
  • 386 / 2 / 0
chusajn pisze:
Nom, tagowałabyś swoje deksowe wypociny jako mistyczne, super pomysł :retarded:

Dobrze jest jak jest, z czasem pewnie jeszcze wyjdą jakieś "niefajności", ale z pewnością czysto kosmetyczne.
Ale ja przecież nie piszę TR o deksie. W jednym TR deks tylko stanowił katalizator LSA ;)
  • 2814 / 14 / 0
Czy nowo założone konta mają poprawną strefę czasową?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.