Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 343 / 6 / 0
Ćpanie na smutno to najgorszy wariant. Albo wyolbrzymisz w swojej głowie nękający problem, albo wjebiesz się, biorąc pod uwagę, że posłuchasz rad jakiegoś skretyniałego imbecyla, który poleci Ci kodeinę i inne opiaty.
  • 9 / / 0
Najeb się alkoholem. na smutek. później miej głowe do góry. ciesz się życiem znajdź sobie zainteresowanie. i latasz dalej tym życiem.

po 3 miesiącach zjedz se powój Hawaaajski Baby hawaaian woodrose. ( originalnym sposobem gryzienia.)
  • 129 / 4 / 0
Jaranie na depresję? :nuts:
Chyba ludzie, którzy to polecają nie palili jak mieli doła.
Przecież nie od dziś wiadomo, że mary nie zmienia nastroju, tylko pogłębia ten w którym sie znajdujemy.
Masz doła, jarasz masz większego doła.
Siedzisz z ziomkami, śmiejecie się, jarasz, śmiejecie się więcej.

Dragi nie są rozwiązaniem, tylko chwilowo odstawiają problem z boku, ale on wraca i wraca.
Jak to prawdziwa depresja to powinieneś iść do lekarze, a nie pytac się ćpunów, co jest najlepsze :rolleyes:
  • 139 / 7 / 0
Nie ćpa się mając doła.
W ogóle to czemu jeszcze nikt tego nie napisał?
WYPIERDALAJ DO SZKOŁY
Heh, zawsze chciałem to zrobić. %-D
  • 320 / 5 / 0
dlatego, że powtórzenie "wypierdalaj do szkoły" po raz tysięczny jest już trochę nudne?
  • 139 / 7 / 0
Bizon pisze:
dlatego, że powtórzenie "wypierdalaj do szkoły" po raz tysięczny jest już trochę nudne?
Popsułeś mi zabawę, kutafonie. :wall:
  • 5299 / 106 / 0
Wypierdalaj do szkoły mały bizonie %-D ^Up, Ty też :x
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 28 / 1 / 0
najlepsze na dola jest sliczna dziewczyna i piwo :-p a pozniej przyjarac
  • 1530 / 9 / 0
Heh młodzieńcze miłości ^_^ od siebie mogę polecić tylko sen! Znajdź sobie jakieś zajęcie, przeczekaj. Mi to najlepiej pomagało. Branie czegokolwiek w takich stanach jest niewskazane. Jak już pomoże to tylko na chwilkę, a jak zejdzie to trzeba "się ratować" i znów coś przypierdolić, a gorzej jeśli się jeszcze naodpierdalało i ma się z tego powodu wyrzuty.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 343 / 6 / 0
sarkie pisze:
W ogóle to czemu jeszcze nikt tego nie napisał?
WYPIERDALAJ DO SZKOŁY
Heh, zawsze chciałem to zrobić. %-D
Jesteś cool.
User, który stosuje ten zwrot w kierunku praktycznie każdej osoby, która nie ma obeznania w temacie i dlatego ZADAJE PYTANIA, jest najzwyklejszym durnym bęcwałem. Nie każdy musi być alfą i omegą w tych kwestiach. Ostatnio modne stało się nadużywanie wypierdalajdoszkoły bez stosownego powodu, co zabiera urok temu powiedzeniu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.