Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
Może zaraz po 'zatuszowaniu' pomyśl co zrobisz, jeśli ewentualnie ktoś to obczai ;-) Czego nie życzę, w takim dniu i jeśli zbiera się gromada rodziny ;]
  • 69 / / 0
wlasnie sobie przypomniałem, ze za dwa tygodnie juz święta ;D
moim zdaniem Twoja rodzinka sobie wypije i nie beda mieli o nic do Ciebie pretensji ;)
  • 3854 / 314 / 0
Mieszkasz z nim, że sądzisz, iż jego rodzina będzie łoić alko w Wigilię, hę ?
  • 574 / 3 / 0
Wiem ze w swieta wolne, ale mimo to wypierdalaj do szkouy.
  • 1169 / 16 / 0
Wiecie co, muszę wam powiedzieć że o pewnego czasu zauważyłem że jednak starzy chyba nie są tacy ciemni (mimo że wiedzą o moim zamiłowaniu, bo mówie o tym wprost) i przestali się oszukiwać co do mojej trzeźwości.
Najwyraźniej dochodzą do wniosku, że nie pierdolę od rzeczy, nie kołyszę się na boki, normalnie prowadzę samochód, pracuję oraz funkcjonuję to się nie przypierdalają.
Bo po postu nie wierze w to że gdy jestem najebany buprą + zapalę bucha to widać na kilometr (nawet jak krople się zapuści) że typ ma coś nie tak z oczami. No kurwa świecące się malusieńkie jak szpileczki źrenice i nienaturalnie białe (aż wybielone) białka (mam niebieskie oczy na dodatek :D) coś muszą oznaczać.
Najlepiej jak wpadł znajomy mundurowy do domu i się tak dziwnie patrzy, ale zobaczył że normalnie gadam, pod samochód się kładę i majstruję to nic nie mówił tylko pomagał ;d
Czuję że powoli i chłopaki chcą wejść na "grząskie tematy", chodź w sumie wiedzą ze jaram skuna i czasem jakiś lepszy balet + tak naprawdę wiedzą kto w jaki materiał zaopatrzony więc sobie nie myślcie że psiarnia to takie ciemniaki.
Większość tych co mają wiedzieć to wiedzą, gdzie kto urzęduję itd.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Procentee pisze:
Mieszkasz z nim, że sądzisz, iż jego rodzina będzie łoić alko w Wigilię, hę ?
to juz jest taka jebana Polska tradycja ;)
  • 488 / 7 / 0
A najlepiej być pojebanym z natury, wtedy nawet zbuchany jak świnia wydajesz się im normalny. Z moimi to wręcz przeciwnie, jak zachowuję się spokojnie to dziwnie na mnie patrzą.
  • 0 / / 0
Na codzień tylko brat sapnie że ćpałem, ale mówię że mnie oczy od komputera pieką, rodzicom mogę mówić że to po energy drinku/kawie, bo zachowuję się podobnie... no nic, może odrobinkę spożyję przed wigilią a resztę zostawię na Sylwestra :)
Uwaga! Użytkownik kulpowis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Etam, nie wpadaj w paranoję. Jak chcesz to się zjaraj, byle nie za mocno (żebyś nie przysypiał zbytnio) i będzie OK. Z doświadczenia, że ludzie nie zauważają bardziej hardkorowych rzeczy( łażenie po pełnym domu na kwasie, oł jea :D). No chyba, że miałeś w przeszłosci jakieś przypały.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 16 / / 0
Ale co tu tuszować, naprawdę AŻ TAK po Tobie widać, że jesteś zjarany?!
Ja nie wyobrażam sobie świąt innych, niż zielone, co roku wtedy palę ostro i nikomu w domu nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem pod wpływem czegokolwiek. Jedynie o kroplach do oczu należy pamiętać.
I'm not new here, I just needed to be a little bit more anonymous...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.