Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
30tys ludzi czeka na mojgo bloga tudziez 'od kodeiny do hroiny patr II'.
Jak mogę na tym zarobić?
;]
  • 5 / / 0
'społeczność hyperreala'- widzicie, jak łatwo was poruszyć:)
  • 3129 / 26 / 0
Typie, nie widzisz, że tu kazdy zbija z Ciebie i z tego grafomańskiego gówna, które produkujecie? :D
High, how are you?
  • 3854 / 315 / 0
Kurde, mogliśmy to jeszcze trochę pociągnąć :-D
  • 5 / / 0
co pociągnąć? nabijanie mi oglądalności?
  • 915 / 4 / 0
: D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Uwaga! Użytkownik indarkness nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / / 0
http://misstake2.blogspot.com
Moje wypociny.
(Zapadam się pod ziemię)
Bro, do you even trip?
  • 3129 / 26 / 0
Bardzo mi się podoba, MissTake. Czekam na dalsze notki.
High, how are you?
  • 915 / 4 / 0
No, słodziutko.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.