Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2648 / 42 / 0
EMINEM!!!!!!!!!!!
  • 3490 / 56 / 0
Co u niego?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2648 / 42 / 0
trzeźwieje... :cool: :zzz:
  • 142 / 1 / 0
łaaaa ksiązki o dragach. hm. Czytałam kilka np'hera moja milosc' po co ten tytul ? Jak głowny bohater nie cpal nigdy hery z tego co pamietam. poza tym autorka chyba nigdy nie cpała bo napisala że dziecku po blancie haluny sie pokazały i jakis motyw ze jest widzi zyrafe i chce miec tak samo dluga szyje jak ona i sie wiesza.

Jedyne co okazało się prawdą szokującą dla mnie z ksiazki christiane f. to to jak w niej bylo opisane, że jeden ćpun drugiego poniża zeby dowartosciować swoje marne ego, żeby zmieszać z błotem drugiego tylko po to aby siebie samego podbudować, że jeszcze nie jest sie tak skonczonym cpunem. cos takiego juz zauwazylam. Nie lubie jak ktos kogos wyzywa od skonczonych narkusów tylko po co aby sobie udowodnic ze jeszcze nie jest sie takim strasznym dnem
  • 909 / 20 / 0
joy2121 pisze:
.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
Naprawdę samotność to dla Ciebie aż tak straszna sprawa? To po co bierzesz mocne środki w samotności?
To jest taki przerażający fakt? Mnie bardziej przeraża to, jak pusta jesteś, jak puste jest Twoje życie i na jaki deficyt uwagi cierpisz, skoro wklejasz swój pamiętnik na nowo poznanym forum dla ćpunów, w dodatku NIE MAJĄC NIC DO POWIEDZENIA.
Zajmij się sobą i się rozwiń, wtedy ludzie sami zwrócą na Ciebie uwagę. Nie będziesz musiała uciekać do tak prymitywnych środków. Nie jesteś jakaś wyjątkowa, wielu ćpunów lubi się nad sobą użalać i nie ma nic do powiedzenia.
  • 257 / 5 / 0
"Barbara Rosiek, warto przeczytać"
:huh:
Nie warto. Bardzo słabe te jej książki.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2010 przez Grippin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
joy2121 pisze:
.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
Ciekawa teoria. Możesz mi powiedzieć ile czasu trzeba czekać na efekty? Ćpam od jakichś 5 lat (jak wliczyć alkohol i fajki to będzie 7) i jakoś jest OK (ba, jest co raz lepiej). Znam też sporą ilość ludzi, która ćpa nie od dziś i zdaje się nie przystawać do twojego opisu.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 2334 / 9 / 0
Silje pisze:
poza tym autorka chyba nigdy nie cpała bo napisala że dziecku po blancie haluny sie pokazały i jakis motyw ze jest widzi zyrafe i chce miec tak samo dluga szyje jak ona i sie wiesza.
:scared: niezłe, rzeczywiście warto czytać jej twórczość, jeśli takie coś pisze.... chyba się przekonałem
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 195 / 1 / 0
w wieku 12 lat kolega zemdlał po benzynie, haluny widziano po marihuanie w okresie dojrzewania i naduzywania THC +alkoholu lub innej uzywki psychoatywnej. warto czytać, ale praktyka więcej uczy niż teoria
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
A to co piszecie o dziecku + maria = zgon na sznurze to nie przypadkiem Anny Onichimowskiej ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.