4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 246 / 1 / 0
śpiący pisze:
a mam 22 lata,na chwile obecną już jest okey,
osz lol, oceniałem, że trzeba dobrych 22lat żeby wciągnąć taką ilość proszków, jakie wciągnąłęś...
  • 1049 / 10 / 0
trass - prawda, nie czulem, tylko ze uzewnecznianie sie w taki sposob uwazam za godny pozalowania i robiacy wiecej szkody, nizli pozytku. A co do pisania w jezyku polskim, to zdania nie zmienie ;)
  • 32 / 2 / 0
gadalem z gosciem przez kom, jaka sie i nie mowi zbyt skladnie, ale slychac ze to nie naturalne jelopstwo tylko mega zrycie beretu. no ale wyszedl z tego i jest szczesliwy, i mowi ze masa ludzi do niego dzwoni i pyta jak z tego wyjsc. Jakby znal jakis magiczny sposob.
Sposob jest w kazdym z nas i dla kazdego inny.
  • 634 / 4 / 0
Sposob jest jeden i uniwersalny: silna wola. Chocbys sral pod siebie na zielono to nie bierzesz kolejnej dawki. A ze nie kazdy to potrafi ? Nikt nie mowil, ze bedzie latwo.
  • 161 / 2 / 0
noithai pisze:
trass - prawda, nie czulem, tylko ze uzewnecznianie sie w taki sposob uwazam za godny pozalowania i robiacy wiecej szkody, nizli pozytku. A co do pisania w jezyku polskim, to zdania nie zmienie ;)
noithai, a ty dopiero piszesz poprawnie po PL, kurcze mądrala sie znalazł, spójrz najpierw jak się pisze UZEWNĘTRZNIANIE!!! Taki błąd ja pierd. Wstyd.
  • 1049 / 10 / 0
Zgadza sie, przepraszam za moj blad (nie wiem jak sie to moglo wydarzyc). Dziekuje Ci za zwrocenie mi uwagi.
  • 119 / 2 / 0
noithai pisze:
"Nie czułem", i tyle w temacie- sam sobie stwierdziłeś, ze nie powinienes tutaj nic kwestionować. Wiecej szkody komu? Tobie? pheh Dziekuje dobranoc
  • 591 / 8 / 0
haha, temat sponsorowany przez monar xD
  • 1558 / 18 / 0
mi spieprzył ziomków, a i tak mam na to wyjebane. Jak by mieli siłę to by to rzucili, nie mają, ich sprawa. Oczywiście trzeba takim pomagać nie mówię że nie
  • 353 / 1 / 0
@ mfs187, skunx, trass : robiliscie jakiekolwiek badania serca (ekg, echo, cos) po 'wyjsciu', ktore by faktycznie potwierdzaly i opisywaly, jak mef zjebal wam serducha?
czy na zasadzie subiektywnych odczuc, intuicji, samopoczucia?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.