Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 269 / 5 / 0
Ja po 2ce miewam tak ze opowiadam o czyms konretnym jednak pozniej sie okazuje ze opowiadam o tym co widzialem na tripie... %-D
Mam gadane jak cholera: ą , ę tę kurwę ipepę ;-)
smiesznie to brzmi jak sie szybko przeczyuta
  • 297 / 2 / 0
Ja się czasem jąkam, pojęcia nie mam dlaczego. Raz kogoś poznam i gadka jest jak najbardziej okej, drugim razem nowa osoba i zaczynam się jąkać. Niby nie odczuwam żadnego stresu związanego z poznaniem nowego człowieka, czasem mam wrażenie, że to przez dragi. Bełkotać mi się zdarza- po alko, a raczej zdarzało bo nie upijam się już raczej do tego stanu. Znam też Pana o ksywie Bełkot, który mówi jednak całkiem normalnie.
Zablokowany
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.