4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
niestety ale iv nie jest rzadną opcją bo będziesz czuł ten jebany niedosyt już po 20 min
  • 600 / 68 / 0
To pozostaje tylko uzbierac kase na 3 paczki :( Kurde ale sie wjebalem :( Wszystko wydaje sie takie cholernie smutne i nudne bez kotka :( Czynnosci ktore robie po zaaplikowaniu kotka teraz wydaje sie takie bez sensu i nudne :( Masakra
  • 1098 / 6 / 0
Czynnosci?
Zapusc sobie swoje najlepsze nagranie na kocie, wczuj sie, potem zaraz jak kot zejdzie pusc drugi raz, zobaczymy co sie stanie %-D
Ja nie moge sluchac kotowej playlisty na trzezwo bo chec zaraz nachodzi :cheesy:
  • 600 / 68 / 0
Zawsze po kotku czytam książki , kiedyś potrafiłem czytać pod kołdrą z latarka tak że nie dało się mnie zagonić do spania. Teraz bez kotka to takie nudne.....to tylko przykład , jest wiele jeszcze podobnych sytuacji ! Normalnie koszmar
  • 82 / 5 / 0
Skojarzenia są najgorsze, dzisiaj ocet wyciągnąłem do zmycia czegośtam... poczulem zapach... %-D masakra.
Wellbutrin działa bardzo dobrze, ciśnienie jest wyraźnie mniejsze i co ważniejsze pomaga mi znaleźć sobie zajęcie. Cały czas muszę coś robić, nie jest to hipomania, ale zwiększa zainteresowanie zwyczajnie mam checi, generalnie polecam warte spróbowania. Zdobyc mozna na dwa sposoby, pierwszy to oczywiscie psychiatra, ja to zalatwilem duzo prosciej... no wlasnie nie wiem czy moge napisac, chociaz droga wlasciwie legalna. Sobota wieczor bez kota, zjebany jestem jak pies, ide spac ech..
Kliki, skoro Concerta nie przejdzie to moze ten Mirapexin? I prosze Cie nie wal niefiltrowanego i jedz wit. C ;)
  • 481 / 5 / 0
Pierdolenie,są dużo bardziej uzależniające narkotyki,mnie na samą myśl o zejściu po metkacie odechciewa się wycieczki do apteki,wystarczy że o tym pomyślę tylko,odrazu mi się chce :kotz:
  • 2013 / 84 / 0
Bo jestes debilem i kazdy to wie tutaj na forum. Zauwazylem ze tylko debile maja zjazd czyt. ci co nie potrafia przeprowadzic tak prostej reakcji, i wpierdalaja pseudoskurwyfedryne.

A co do abstynencji to mi pomogly holcfoje, jak bylo cisnienie to szla zupa ze slomy i wsio, i po miesiacu bez kota cisnienia sa juz naprawde lekkie ale i tak trza uwazac, jest cisnienie - zarzucajcie opio nawet kodeine.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 82 / 5 / 0
Opio się boje, wiec odpada. Benzo dobre, ale za już k... za często wiec przerzucilem się na mianseryne. Podobno ma się po tym intensywne sny, ale nie koszmary. Faktycznie, sen jak real, a co mi się śniło? Mialem koszmar! Snilo mi sie, że zapomniałem dodać octu! %-D Pieprzona podświadomość...
  • 481 / 5 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Bo jestes debilem i kazdy to wie tutaj na forum. Zauwazylem ze tylko debile maja zjazd czyt. ci co nie potrafia przeprowadzic tak prostej reakcji, i wpierdalaja pseudoskurwyfedryne.

A co do abstynencji to mi pomogly holcfoje, jak bylo cisnienie to szla zupa ze slomy i wsio, i po miesiacu bez kota cisnienia sa juz naprawde lekkie ale i tak trza uwazac, jest cisnienie - zarzucajcie opio nawet kodeine.
nie ubliżaj mi,wiem jak zrobić dobrego baaardzo euforycznego metkata a w jego robieniu doszedłem niemal do perfekcji,swego czasu jak już nauczyłem się go robić tak jak należy to 3 razy w tygodniu go waliłem,problem jest w tym że rozkłada się on w organiźmie do efydryny,i to właśnie ona jest odpowiedzialna za zjazdy psychiczne i walenie pikawy na zejściu,zależne jest to też od metody podania,ja piłem i waliłem p.r. %-D
  • 82 / 5 / 0
Wytrzymuję, wciąż bez kota, ale nie ma dnia żebym nie myślał o tym skurwysynie.
Wczoraj znalazłem przypadkowo niewyrzuconą pompę i niczym w transie zacząłem przerzucać swój ołtarzyk-apteczkę i znalazłem gripex.
...tak, właśnie tak, zacząłem dusić z tego pseudoefedrynę. Doszedłem może do 1/3, spocony jak świnia. Do kieliszka nakapało więcej potu, niż roztworu pseudo i paracetamolu :nuts: Opamiętałem się i wyjebałem do kosza, ale to mi dało mocno do myślenia...
Pagayoz, dajesz radę dalej? Manganek, raz na miesiąc wystarcza, dajesz tak radę i jest lżej?
Próbował ktoś "leczyć" to Ritalin'em lub zastąpić czymś innym?
Kuuuurwa, tak naprawdę tylko benzo jest w stanie zbić mega ciśnienie u mnie, ale to też droga do nikąd, ...i Jej Świątobliwość Wchujciśnienie powraca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.