Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Ja np. kluczami nie umiem otworzyć, za to w otwieraniu zapalniczką doszedłem do poziomu pro po dwóch miesiącach codziennego dojenia złotego trunku.
  • 1615 / 28 / 0
Żeby strzelać kapslami jak szampanem to nic innego tylko kupić zapalniczkę z grubego plastiku i trenować, trenować, jeszcze raz trenować... praktyka czyni mistrza!

Z początku wychodziło mi jak byłem najebany, a teraz wychodzi za każdym razem :cool:
  • 589 / 1 / 0
Tylko od strony spodniej, niech czasem jakiś idiota nie próbuje od tej ogniowej. Rada sprawdzona.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Otwierac mozesz tak w zasadzie wszystkim, co ksztalt taki, ktory by wszedl pod kapsel i taki, zebys mogl zalozyc dzwignie o zgiety palec. Nawet patelnia da rade na lajcie.
Nie polecam gazem pieprzowym, niby daje rade, ale troche ryzykowne, w kazdym razie wiem, ze juz nigdy nim nie bede otwieral :D
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3854 / 316 / 0
Kumpel otwierał kiedyś jakąś starą Nokią :-D .
  • 565 / 7 / 0
Telefonem otwieram tylko jak jestem najebany i nie mam nic innego. Wole oszczedzic zeby niz telefon.
  • 589 / 1 / 0
Starą bywało, te nowe by nie dały rady.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Ziomek z roboty, na moich oczach, strzelił kapslem na pare metrów, za pomocą groszówki.
Nie raz, nie dwa. Otworzy na pewno, nie zawsze wystrzeli.
Ja 5zł nie potrafię %-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2129 / 29 / 0
20 sposobów otwierania piwa http://www.youtube.com/watch?v=sJV5HW61yoE
  • 433 / 2 / 0
Jak chcecie żeby kapsel naprawdę głośno strzelił to polecam patent z długopisem - wkładamy długopis pod ząbek kapsla i uderzamy w miarę mocno z dołu. Strzeli aż miło, minus taki że browar przeważnie się mocno pieni przy tej technice i można się porządnie oblać tak że nie polecam na jakieś kulturalne imprezy :D
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).