Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
Pierdo..sz :-p
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
~500mg w 5 godzin sniffem
  • 255 / 8 / 0
200mg oral 200 snif browary kana .. hujowo sie czułem , ze tak powiem SYF JAK SQR........
  • 3 / / 0
wciągasz wciągasz a jak raz przesadzisz z ilością to zwała jak chuj!
  • 1167 / 13 / 0
Ja po samym bufie nie stwierdziłem zwały. Ale po połączeniu z alkoholem to zwała jest i to straszna.
  • 6237 / 446 / 12
vi4rus pisze:
Ale po połączeniu z alkoholem to zwała jest i to straszna.
Wbij klina z kielona/dwóch wódki rano i zwały nie ma :D
  • 326 / 5 / 0
Ja to czesto mam zwałę po tym, bardzo mi przypomina amfetaminową z czasów gdy raczyłem się jeszcze ścierwem, dawka przyjęta nie jest przy tym szczególnie istotnym czynnikiem.
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 343 / 3 / 0
800 mg w 8 godzin , sniff ^^
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 989 / 35 / 0
3omg pFPP + 200mg bufa w jednej pompie iv i nic nie poczułem.
  • 46 / / 0
Warszawski Cpun pisze:
3omg pfpp + 200mg bufa w jednej pompie iv i nic nie poczułem.
Ja nie wieże że ty nie jesteś reporterem uwagi z tvn
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.