Uwierz mi, nie każda. Jak Ci idzie rozwój? Powoli ale do przodu? Czyli wszystko gra.
OOBE "zamieszkują" różne istoty, w różnym czasie. Możesz tam umówić się z kumplem albo natknąć się na kogoś, na kogo nie chciałbyś się natknąć. Jednak to trochę inna bajka, niż w przypadku powiedzmy inwokacji czy pracy z czystą energią, także OOBE jest stosunkowo bezpieczne.
Poslugujac sie ta mapa mozna powiedziec, ze we snie otworzyl Ci sie wyzszy kanal energii i moze sie objawic istota, ktora funkcjonujaca tylko na tych wyzszych poziomach, czy nawet przejsc na ten najnizszy, fizyczny.
Co do otwierania czakr, bo chyba o tym mowisz, to tak, ponoc sie zdarzaja takie przypadki, ale to wtedy, gdy to otwieranie sie forsuje. Psychodeliki, czasem, to taka tego namiastka. Dlatego nie ma to jak zrownowazony rozwoj, a nie na sile. Albo ryzyk fizyk ;-)
Nie, taki zaszczyt nie zdarza się często.
Ducha danej rośliny - tak, plus innych bytów, których możesz przyciągnąć do siebie czasami. Czy jest to podróż w inny wymiar? Nie za każdym razem. Czasami dzieje się to nieświadomie. Na pewnym poziomie doświadczenia, rozpoznasz to jednak.
Na temat syntetycznych nie za wiele wiem, poza może jednym wynalazkiem.
Jasne. Tak jest najczęściej. Swoimi działaniami powodujesz pewne zdarzenia. To, czym się zajmujesz, np. bawiąc się w magię, może spowodować podobne skutki, jak wyżej.
Żart. ;-)
Wydzielcie ten watek admini, bo sie balagan robi.
borrasca pisze:Pod wpływem swojej woli. Mogą przybierać dowolną postać.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
To jeden ze sposobow, w jaki mozesz go sprowokaowac do ujawnienia sie.
A moze dawac o sobie znac przez rozne zachowania czlowieka, na ktorym zeruje. Ten czlowiek bedzie myslal, ze sa to jego wlasne zachowania.
To tak ,ze sie wtrace, ekhm ;)
Prowokacja czesto moze byc nieswiadoma, dla tego czlowieka.
pindyjski pisze:To to ja się domyślam, ale pytam o coś innego. Zalęgnie się taki demon w głowie i siedzi. Siedzi. Siedzi. I co sprawia, że nagle daje o sobie znać? Jego własna zachcianka, czy może wszystko przez prowokującego go człowieka? Jak przez człowieka, to czym można sprowokować takiego demona?
Do wydzielenia jak nic. Salvia jest zielona, nie czarna. ;-) Byle nie do Knajpy, duchy psycho mogą być.
Jeszcze jedna rzecz - to wcale nie takie łatwe zainteresować swoją osobą określone byty. Także, bez paniki. Jeszcze ktoś to przeczyta i zwieje z forum, polecą statystyki, i wszystkich nas zbanują. Spokojnie, jak pisałem, taki zaszczyt nie zdarza się często.
Szczegóły, proszę. :-)
Sory, ale ja dla mnie - bzdura, od poczatku do konca.
Psychodeliki, czasem, to taka tego namiastka
Jeszcze ktoś to przeczyta i zwieje z forum, polecą statystyki, i wszystkich nas zbanują
Borrasco a mozesz jeszcze podac tytul ksiazki w ktorej wg Ciebie jest chociaz w przyblizeniu podana hierarchia czy tam costam tych demonow? Chodzi o Mniejszy i Wiekszy Klucz Salomona?
Jeszcze takie pytanie: w takim razie wg Ciebie istanieje tez jako takie niezalezne Niebo z podobna hierarhia? Poniewaz moja wiedza i doswiadczenie zdaje sie wskazywac iz jest tak jak pisal Monroe- jest wiele nieb, ktore powstaly dzieki wierze w nie ich wyznawcow, jednak kiedy wypali sie energia eteryczna ciala po smierci, swiadomosc je opuszcza
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.