katotaliban pisze: Typowe psychozy po euforiantach/stymalantach jakim np. jest metkat.
katotaliban pisze: Przestan to cpac.
Moim zdaniem sprawa jest jasna jak pizda ;-)
Ze stara zawsze sie idzie dogadac, nie czepia sie mojego zycia prywatnego, co najwyzej doradza. Takze nie mam z nia zadnych sporow co do mojego cpania. Nie tutaj lezy problem.
Cpam za swoja kase ponury_sniffiarzu, pracuje.
Dzieki za odpowiedzi, odpisze wiecej za niedlugo bo tylko na chwile udalo mi sie wyrwac i nie moge sie rozpisac.
w takim razie, to musi być od kota, słyszałem, że po tym niezwykle szybko może coś się przestawić
Napisalem o problemie bo mialem domysly, ze moze to byc cos zwiazanego ze stymulantami, poniewaz wczesniej cpajac kodeine, benzo, mj czy inne wynalazki, nie mialem takich dolegliwosci. Nie pamietam kiedy dokladnie sie zaczely objawy, ale podejrzewam cos okolo 1/2 tygodnie.
Kota cpam okolo 2 miesiace, nie byl to jeden wielki ciag. Robie takie mikro-ciagi, powiedzmy 3-4 dni po 3-4 paczek dziennie, potem wracanie do siebie i kolejny mikro-ciag.
ponury_sniffiarz pisze:takie psychozy są bardzo charakterystyczne dla stymulantów
Problem uważam za rozwiązany na wejściu, postuluję zamknięcie wątku :-)
Po huj ten wątek?
edit:
Po co ten wątek kontynuować?*
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.