Zablokowany
  • 4 / / 0
W tamtym tygodniu zakupione 3x różowe armani, po wypiciu 2 piw i zarzuceniu najpierw 2 i po 15 min kolejnej, po godzinie zaczęła wbijać się przyjemna faza. Jako że to było w domu, rozwaliliśmy muzykę, leżeliśmy mówiąc tylko "ale zajebiście" i pufając bo oddech ciężki był. Nie jestem specjalistą jeśli chodzi o teorię działań dragów (powiedzmy że mam bardziej opanowaną praktykę). Po 2 dniach powtórka i było może 15% tego co wcześniej, jednak nie warto tak się bawić (pewnie większość to wie, ja chciałem spróbować), teraz sobie robię dłuższą przerwę. Jeśli takie działanie charakterystyczne jest dla MDMA (co podejrzewam) to można dostać jednak takie pigułki, jeśli inne związki wywołują taką euforię, stan w którym nic nie brakuje, każdy jest w porządku, a muzyka jest piękna to olejcie ten post - te tabsy miały coś innego :)
  • 220 / 11 / 0
Piguła z MDMA trafiła mi się raz, 4 lata temu nie pamiętam już co to było, ale ten wieczór pamiętam do dziś, zacna sprawa. Po tym kilka razy zarzucałem, jedne pozytywne inne mniej przyjemne. Ciężko wyczuć na czym były, z fetą bez, pomysłowość producentów nie zna granic, a przyjemność z zarzucania sięga już dna. Nie rozumie typów co to robią, czy bardziej opłaca im się zarobić złotówkę na pigule, która kosztuje 5 złotych i drugi raz nikt jej nie kupi. Natomiast gdyby jakość warta byłaby tych 15 złotych, napewno skorzystali by wszyscy.
Raz trafiłem na kilera, białe Mitsubishi przed imprezą, feta przy tym to cukier puder. Wyglądałem jak kosmita, takich oczu to nigdy nie miałem, nawet w tłumie zwracałem na siebie uwagę %-D
To mnie zniechęciło do krążków.
Jak piguły to Konin, polska stolica dropsów :-)
  • 193 / 6 / 0
Lipiec/sierpień 2010, białe ying-yang, 15-18zł. Przez chwilę były, teraz nie wiem, czy są jeszcze do dorwania.
  • 268 / 6 / 0
przez chsn » 20 wrz 2010, 22:22

Nie jadam "dropsów", ale o kryształy mdma nie jest trudno

Tak, ale czasami jest ciezko z sianem i chcialoby sie we 2-3 osoby oszamac jakies 1-2 dropsy na lepszy humorek posluchac muzyczki itp :) albo czasem umilic sobie seks z kobieta. Moje connection niestety nie przewiduje sprzedazy krysztalu ponizej 1g. Jak wiadomo kupisz 1g to zjesz 1g(przynamniej ja) a nie zawsze tyle potrzebne.
  • 5299 / 105 / 0
Co to takie chujowe te mitsuby? U nas są i są i coś nie wygląda żeby inne pixy się wgramoliły, no i złe nie są, zwłąszcza jak się rzadko żry
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 137 / / 0
jak chodzi ci o te mitsuby z fotki to powiem tak że mocne są bo jedna porobiła mnie na pare dobrych godzin ale to nie MDMA.
  • 5299 / 105 / 0
MDMA to ja dobrze wiem, że nie :) Ale klepią bardzo porządnie, przynajmniej ten rzut, który chyba trwa do tej pory od długiego czasu już, jak na dropsy
  • 2775 / 39 / 0
Przyznam się, że ciekawość wzięła górę i zanim dostałem odpowiedź to zjadłem jedną :nuts:
Dziwny stan. Zero euforii, lekki spid i straszna ociężałość %-D druga tableta poszła już do kibla- nie warto było jej trzymać, tym bardziej jeść
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Może ta druga wywierciła by Ci dziurę w głowie? Ja bym zjadł, nie lubię jak coś się marnuje ;)
  • 5299 / 105 / 0
Tylko debile wyrzucają prochy debile, wybacz. Albo nie wybaczaj :P Przynajmniej mogłeś tego nie pisać, japppp
Zablokowany
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.