Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
ja rucham na fecie jak zwierz ; )
nie pękaj.
  • 9 / / 0
Generalnie ja mam tak, ze ochota jest i to wielka, finezyjnosc oraz wyczucie również, tylko czesto mam taki moment, że do głowy wchodzi myslotok, i przestaje myslec o pannie tylko o czyms innym ;P a co rozkojarzenie robi z facetem, to każdy wie ;)

no to fu!
  • 42 / / 0
Chyba po niczym nie ma lepszego seksu, grunt to odpowiednie nastawienie i podejscie;) Problemy ze wzwodem? Juz od dawna takowych nie mialem. zdarzaly sie natomiast po duzych ilosciach mefedronu i za chuja nie bylo nawet mowy o jakimkolwiek postawieniu, nikomu nie zycze podobnych sytuacji:P
  • 286 / 5 / 0
najdłuższy seks jest po viagrze, najszybszy po białym, a najlepszy?-to zależy juz od umiejętności
;)
  • 198 / 6 / 0
Panna nie chce robić loda ? daj jej piwko i 2 setki.
Ostatnio zmieniony 24 października 2010 przez nord, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 705 / 16 / 0
Taka refleksja mnie naszła odnośnie naspidowanych panien... Wiadomo że facetowi na spidzie może nie stanąć (chociaż nie znam osobiście takich przypadków :-p ) natomiast panna na białym może wysychać (często i szybko), co w konsekwencji u niej może skończyć się mocnym podrażnieniem; u partnera natomiast 'pęknięciem' i krwawieniem. Nie życzę nikomu znaleźć się w takiej niezręcznej sytuacji.
Ryyyyyyyba!
  • 109 / 1 / 0
Na frycie fiut jak fistach, do puki nie stanie. A potem jest zajebiście :gun:
amfetamina wzmaga popęd seksualny.
Ostatnio zmieniony 25 października 2010 przez AbrakadAbraAa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 927 / 5 / 0
Raz mi się zdarzyło ruchać na fecie i muszę wam powiedzieć że to jest to :diabolic:
Partnerka miała kilka orgazmów, mówiła że nigdy przedtem nie uprawiała seksu z takim długodystansowcem jak ja ;-)
  • 1179 / 9 / 0
Bo nie wiedziała że oszukujesz :-D
  • 1067 / 206 / 0
Też miałem okazję, ale nie dygnął. Być może to bardzo chujowy s&s + partnerka mało się starała, myślę że w innych okolicznościach dałoby radę. :gun:
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.