Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 31 / 0
CHCETA darmową fazę kupcie se nasionka MARI i zasadźcie...
Jak "se" kupimy nasionka to już nie będzie darmowa, nie ?
Tak. Jedzcie pomidory. Zwłaszcza Ci lubiący stymulanty i alkohol.

Zostawiłbym ten temat i nadał nazwę " Narkotyczne wkręty, legal highs i czaj herbaciany z pięciu torebek Sagi"
  • 2179 / 31 / 0
GG Allin pisze:
czy na forum jest jakiś sekretny konkurs tylko dla wtajemniczonych w prześciganiu się w głupich pomysłach?

Ap ropo pomidorów, wpierdalajcie pomidory, to źródło potasu. Osobiście lubie robić sobie do obiadu taka sałatke (na 4 os.): pokroić 6 pomidorów w kosteczki jak najmniejsze, potem to samo z cebula (4 sztuki), dodać pieprzu i przyprawy do pomidorów (nie ma chyba innej nazwy ^_^ ), wymieszać, dodać ok. 200-220 ml śmietany 18%, znowu dodać przypraw i viola. Najlepiej z kartoflami robionymi na maśle (tym prawdziwym, a nie z biedronki za 2zł) z jakimś filecikiem z kurczaka w panierce, mniam :-) .
to nie jest sałatka, to są pomidory ze śmietaną :-P
  • 2129 / 31 / 0
Co do palenia liści kwiatków doniczkowych celem odkrycia nowych substancji to nic dziwnego. Jak chodziłem do podstawówki to miałem kilku kolegów palących małe kawałki kory, ususzone kwiatki ( oczywiście jak nie było chwilowo mj). Raz paliłem ( no też wtedy byłem w grupie próbujących :blush: ) wysuszony sok z kwiatka u jednego kumpla. Dzieciarnia zaczynała eksperymenty z mj a że czasami była posucha z tematem, stąd brały się takie gówniarskie akcje. Z innych rzeczy jakie pamiętam z podstawówki to jak niektórzy wdychali flamastry, korektory, nawet klej biurowy :nuts: Eksperymenty typu "wezmę kilka tabletek aspiryny, kilka Aviomarinu, kilka łyków syropu- ciekawe co się stanie" też nie należały do rzadkości wśród zaczynających karierę z dragami. O skórce z bananów już pisałem. Dopalacze zmniejszyły poniekąd częstotliwość takich eksperymentów. Po co szukać jakiś alternatyw skoro można je ( w dodatku pewnie działające)kupić w sklepie ?
  • 12 / / 0
moze brak Ci potasu ze pomidory palisz.
  • 3490 / 58 / 0
GG Allin pisze:
czy na forum jest jakiś sekretny konkurs tylko dla wtajemniczonych w prześciganiu się w głupich pomysłach?

Ap ropo pomidorów, wpierdalajcie pomidory, to źródło potasu. Osobiście lubie robić sobie do obiadu taka sałatke (na 4 os.): pokroić 6 pomidorów w kosteczki jak najmniejsze, potem to samo z cebula (4 sztuki), dodać pieprzu i przyprawy do pomidorów (nie ma chyba innej nazwy ^_^ ), wymieszać, dodać ok. 200-220 ml śmietany 18%, znowu dodać przypraw i viola. Najlepiej z kartoflami robionymi na maśle (tym prawdziwym, a nie z biedronki za 2zł) z jakimś filecikiem z kurczaka w panierce, mniam :-) .

Poprawka: nie śmietana a jogurt. Śmietana jest fuj tłusta.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3854 / 316 / 0
Kilkanaście lat temu paliło się skórkę z bananów, głównie za sprawą lektury książki "Narkotyki i Człowiek "
'jaraliśmy hasz w opór, nawet skórę banana,
ktoś kiedyś gdzieś wyczytał, że to w kurwę faza'

Brd Src RSPKT.
  • 2129 / 31 / 0
leming pisze:
Jak można banana palić albo pomidora rozpierdala mnie to.
Teraz też mnie to rozpierdala, ale w czasach gdy nie było internetu, bądź mieli go naprawdę nieliczni, a jedyne informacje o dragach brało się z książek takie rzeczy były wytłumaczalne, tym bardziej, że takie info można było znaleźć w książkach "naukowych".
  • 3854 / 316 / 0
Dokładnie. Dzisiaj w dobie internetu, można znaleźć naprawdę multum informacji o tym jak, i czym się naćpać. Daleko nie trzeba szukać %-D .
  • 845 / 12 / 0
i znowu kurwa offtop debili na 3 strony.

Spalilem jeden cybuch lufki kioskowej "lisci" pomidora. Brak jakichkolwiek efektów. Nawet specjalnie poszedłem do kibla, zeby zobaczyc swiat. Nic sie nie zmienil.
  • 2129 / 31 / 0
@katotaliban, Ty chyba nie mówisz poważnie ? Błagam Cię, powiedz, że to była ironia :scared:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.