Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
marmar_86 pisze:
Zgadzam się z przedmówcą. Odmienny od mefa też w tym że większa gorycz przy spływie.
Gorycz?? snifowałem to godzinkę temu do teraz mam wrażenie jak bym pił gorącą herbatę nosem :D
w bletke i bomba a kto mnie nie posłucha niech cierpi na papier ścierny w sapie :D
  • 8 / / 0
Efekty ? Przy sniffie 100-150mg efektów nie zauważyłem. Znajomy wypił ok 300mg, przez 20min od wejścia zapowiadało się na fazę typową dla mefedronu z tym, że po tych 20 min czar prysnął i mec jakby wyparował całkowicie. Porażka moim zdaniem.
  • 2775 / 39 / 0
Testował ktoś i.v?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Próbowałam tego parę dni temu. 1 gram na 2 osoby w jeden wieczór. Spodziewałam się słabszej wersji mefa jednak 4-MEC zadziałało zupełnie inaczej, bardziej chilloutowo i rozluźniająco. Na wejściu pojawia się lekki nieogar i euforia, ale nie tak silna jak po mefie, nie ma takiego ciśnienia na dorzucanie. Jedyne na co miałam ochotę to leżeć i słuchać muzyki, zejście przespałam za pomocą gbla także się nie wypowiem. Nadaje się na wieczór w domu.
  • 56 / / 0
dorzuć do tego pFPP mnie mocno zaskoczyło :)
  • 212 / / 0
w białostockim partyshopie można kupić 1 gram 4-MEC za 65zł po nazwą "alternatywy 4"

kupiłem to przypadkiem bo byłym pewny, że to 4-emc
więcej nie zamierzam tego kupować, po zażyciu miałem wyjątkowo duży odruch wymiotny i chęć wykrztuszenia "czegoś"
działanie kiepskie, na początku nieogar bez euforii i lekka senność, a może raczej przymulenie. Po wywaleniu ponad pół gram z czego 0.2 zjedzone (a właściwie wypite) czułem, jak mi się wydaje właściwe działanie, czyli całkiem spora stymulacja i niewielka poprawa humoru/minimalna euforia

żałuje, że wydałem na to coś tyle kasy, nie kupiłbym tego więcej nawet za 20zł/1g
NIE POLECAM
  • 3 / / 0
Ja testowałam i.v., wczoraj.
ok 100-150 mg
Hm, przyjemne, ogarnęło mnie takie uczucie otulenia, zrobiło mi się błogo, ale tylko w sumie okolice "przymostkowe" - potem mega ochota żeby się kochać, lekko zaczęło odchodzić, troszkę zakręciło się w głowie... I po 20 min zaczęło mijać, po 40 już byłam zmęczona; serce dalej waliło, spać nie mogłam/nie chciałam, dorzuciłam jeszcze drugie tyle...

Potrzymało może 30 min, już bez tego "kopa". Później byłam wykończona, ani czytać, ani myśleć, ani spać.

Ale cóż, odpoczęłam 24 godz i chyba zaraz znów spróbuję... Może lepiej będzie próbując o 19 zamiast o 3 nad ranem.
-----------
relacja jakieś pół godz po zażyciu:
w pierwszej chwili, już w trakcie wlewania czułam walenie serca, miałam wrażenie że odczuwam powiększanie źrenic (szybka i wyraźna zmiana kolorów i ostrości widzenia), lekka euforia, banan na buzi, serce waliło coraz mocniej.
Minęło po 15 minutach, teraz jest tylko suchość w ustach i lekkie pobudzenie paradoksalnie przy ogólnym zmęczeniu... I sumie tyle. Nic nadzwyczajnego, za jakieś 20 minut pewnie pójdę się zdrzemnąć.
  • 12 / / 0
@fikus188 W jakich proporcjach badałeś 4-MEC i pFPP i jak droga podania. Bardzo intryguje mnie ten mix i mam zamiar tego spróbować. W przypadku mefa 250 mg (oral) dawało u mnie juz dobre efekty - tolerancji nie miałem natomiast 300 mg było tym, co okresliłbym "o to w tym chodzi".
4-MEC jest słabszy od 4-MMC, profil działania podobny do mefa. pFPP wzmacnia działanie 4-MEC, wiec ile optymalnie (oral)
M-B w innym wątku podawał proporcje mixu, ale prawdopodobnie w snorcie....
  • 10 / / 0
Morson pisze:
marmar_86 pisze:
Zgadzam się z przedmówcą. Odmienny od mefa też w tym że większa gorycz przy spływie.
Gorycz?? snifowałem to godzinkę temu do teraz mam wrażenie jak bym pił gorącą herbatę nosem :D
w bletke i bomba a kto mnie nie posłucha niech cierpi na papier ścierny w sapie :D

no ok, ale czy poklepalo? :diabolic:

tez kupilem w bialymstoku, konsystencja i wyglad przypomina mi RASTE, taka wata szklana albo cos. troche sie nie moge zabrac do zapodania. sniff czy polyk? :listen:
  • 347 / 6 / 0
Poszedłem dalej i przy pierwszym spotkaniu z 4-MEC poszło jak następuje: 30mg pFPP w kapsułce, ponad pół godziny odczekania, kreska 4-MEC i zaraz po niej kreska a-PPP (z racji rzekomego podbijania działania ketonów). Łojojoj, ale mnie wystrzeliło. gały jak po grzybach. Godzina albo i ponad bardzo mocnego ujebania, pomieszane z poplątanym. pFPP wydawało się górować ze swoją psychodeliczną nutą w postaci zmienionych barw kolorów i falowania kształtów. Uczucie szczęścia średnie, bardziej czułem przytłoczenie, ale muzyka wchodziła jak złoto. Po godzinie puściłem pawia. Trochę się poprawiło, nie było tego zamotania i ciśnienia. pFPP nadal działało, przyszła do tego jakaś swoista lekkość i śmiechawka prawie jak po zielsku. Całość skończyła się po około 3-4 godzinach. Ogólnie mówiąc dziwne działanie; może to wina zatrucia pokarmowego, które mnie męczyło przez godzinę, nie wiem. Kolejny test w planach, myślę, że tym razem może być jeszcze ciekawiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.