Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3127 / 27 / 0
Idź do lekarza.
High, how are you?
  • 1067 / 206 / 0
Panika tylko pogarsza stan. Na twoim miejscu, próbowałbym usnąć i jeśli jutro, obudziłbym się z bólem głowy, poszedłbym z tym do lekarza.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 16 / / 0
musze byc rano w szkole nie moge isc do lekarza a tera mam jeszcze troche nauki i nie wiem jak sie do tego zabrac. jak mam nie panikowac
  • 30 / 2 / 0
nie ma co panikowac, prawdopodobnie to nie od cisnienia ani niczego powaznego tylko kreska zle Ci weszla( zaloze sie, ze wciagales akurat lewa dziurka ).. mialem tak niedawno, za mocno wciagnalem i napierdalala mnie glowa razem z gardlem. mysle, ze jakies krople do nosa powinny pomoc, zreszta to przejdzie samo..
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010 przez drumandbass, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
No w sumie to by sie nawet zgadzalo, bo bol sie zaczal w momenciu wciagania. Nie pamietam ktora to byla dziurka ale bardzo mozliwe ze lewa. Ok zakropie nos, dzieki za rade. Po jakim czasie ci to przeszlo mniej wiecej??
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Nie "jakieś środki przeciwbólowe" tylko konkretnie aspirynę polecam. Krew rozrzedza czy jakoś tak. Mi omaga na takie bóle.

I jak jesteś tak obsrany z powodu głupiego bólu w potylicy to naprawdę nie zażywaj więcej narkotyków.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
nie pamietam po jakim czasie, ale przeszlo. a na kolege sie nie denerwuj bo to byl Twoj swiadomy wybor. no i wreszcie don't do drugs, nie warto ;)
  • 16 / / 0
Bodzi0 pisze:
Nie "jakieś środki przeciwbólowe" tylko konkretnie aspirynę polecam. Krew rozrzedza czy jakoś tak. Mi omaga na takie bóle.

I jak jesteś tak obsrany z powodu głupiego bólu w potylicy to naprawdę nie zażywaj więcej narkotyków.
Aspiryny nie mialem a co do glupiego bolu to mam nadzieje ze masz racje:P A dragow juz nie zamierzam brac chyba ze trawa raz na pare tygodni ale tak to nie. Nie jestem narkomanem
  • 368 / 10 / 0
Być może dostałeś wylewu. Jeśli chodzi o meth nie zażywaj zanieczyszczonej i łącz z klonami, alpro lub ghb i alko, mj wielokrotnie miałem takie bóle oraz ból serca. Fenetyloaminy wypłukujemy z organizmu wit c(parę gramów) i dużą ilością czystej wody. Aspiryna pomaga tylko i wyłącznie przed. Jeśli wypłukałeś i nadal boli to jest to conajmniej dziwne. Cholera nigdzie nie mogę dostać fosforu czy muszę brać się za draski ? Może jakiś dobry forumowicz podzieli się swoimi zapasami ? To wy odpowiadacie za braki fosforu, przez tą synteze meth dla półanalfabetów zabrakło tego kluczowego odczynnika. Przez was przechodzę odwyk od meth. A mogłem odzyskiwać fosfor z mieszniny poreakcyjnej ehh teraz będę tak robił.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 627 / 69 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
Na przyszłość polecam dużą dawkę Naproxenu (4 tabl. x 250 mg) - pięknie obniża ciśnienie w głowie
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.