Jest takie porzekadlo: "Jesli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniadze". Czasami slyszy sie tez troche inna wersje: "Jesli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o seks".
A mi przyszla jeszcze inna wersja na mysl ;)
"Jesli nie wiadomo o co chodzi, to jest juz 4 plateau" ;)
Pirat pisze:mi jakoś po 1-2g mefka klamka sama się naciskała, i chciałem pogłaskać swojego psa a gdy zbliżyłem rękę do niego on rozpłynął się w powietrzu.
Podobna akcja u mnie, na dużym ciągu. Idę pustą ulicą nad ranem, robi się powoli jasno, z dużej odległości zobaczyłem kilku meneli palących szlugi. Pobiegłem do nich jak pojebaniec, bo palić mi się chciało. I myk, menele jak byli tak znikli. Uwielbiam.
cpunex pisze:Ja mam takie przewidzenia po mefie jak patrze kątem oka to widze nieraz że ktoś idzie, nawet wczoraj niezle sie przestraszylem a gdy spojrzalem nic nie bylo.
Czy ma ktoś podobnie jak ja że po całym dniu zabawy, kolejny dzień z życia to w miarę normalny humor poza faktem wyprania fizyczno-mentalnego, zaś dwa dni po ma się jakieś dziwne schizy ? Bo ja paranoje i lęki mam zawsze na dwa dni po. Czyżby jakiś toksyczny metabolit ?
jpjaroty pisze:mi po 2 dniu nie brania tego swinstwa jak chce zasnac to sie zdarza tak , ze na poczatku slysze pisk w uszach nie moge sie ruszyc przez pewien czas i najczesciej widze jakis cien osoby co sie rusza albo ta osoba cos do mnie mowi. bez kitu trzeba te gowno odrzucic juz :rolleyes: :rolleyes:
ofca pisze:Ja ostatnio zjadlem 1,5 g na 3 osoby po 2 kreski. Za mocno nas porobilo. Kumple ktorzy nie brali mysleli ze mnie i kolego to poskłada. Zaczelem się trzymać czego dalo zeby ustac w miejscu, wydawalo sie ze wszystko sie rusza i kreci sie dookoła . Wszystko mi wirowało. Kumpel lezal na ziemi i cos majaczył ze musi isc popływać. Koleżanka natomiast siedziala i gadala cos wogole niezrozumialego. Takiej jazdy nie mialem wczesniej. Ogolnie nie jestem fanem prochów. ale mefedron dziala dobrze :-)
Zazdroszczę, miałem to po pieerwszym razie - niestety nigdy nie udało mi się już do tego wrócić... (dlaczego? )
Halucynacje ma się po ciągu - 2 - 3 (lub więcej ) dniowym, ale to nie przez mef - przez zmęczenie organizmu, mózg świruje, nie wierzycie? nie śpijcie bez niczego z 2 - 3 dni - efekty podobne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.