4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 403 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pejsze »
Dzis siedzialem na zajeciach na uczelni i wpadl mi do glowy taki okazjonalny zarcik ;)

Jest takie porzekadlo: "Jesli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniadze". Czasami slyszy sie tez troche inna wersje: "Jesli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o seks".

A mi przyszla jeszcze inna wersja na mysl ;)

"Jesli nie wiadomo o co chodzi, to jest juz 4 plateau" ;)
  • 565 / 7 / 0
Kurde, przez chwile pomyslalem, ze to tasiemiec ;]
Feel free. Of me.
  • 4 / / 0
mi jakoś po 1-2g mefka klamka sama się naciskała, i chciałem pogłaskać swojego psa a gdy zbliżyłem rękę do niego on rozpłynął się w powietrzu.
  • 809 / 15 / 0
Pirat pisze:
mi jakoś po 1-2g mefka klamka sama się naciskała, i chciałem pogłaskać swojego psa a gdy zbliżyłem rękę do niego on rozpłynął się w powietrzu.

Podobna akcja u mnie, na dużym ciągu. Idę pustą ulicą nad ranem, robi się powoli jasno, z dużej odległości zobaczyłem kilku meneli palących szlugi. Pobiegłem do nich jak pojebaniec, bo palić mi się chciało. I myk, menele jak byli tak znikli. Uwielbiam.
  • 577 / 11 / 0
Ja mam takie przewidzenia po mefie jak patrze kątem oka to widze nieraz że ktoś idzie, nawet wczoraj niezle sie przestraszylem a gdy spojrzalem nic nie bylo.
  • 124 / 2 / 0
cpunex pisze:
Ja mam takie przewidzenia po mefie jak patrze kątem oka to widze nieraz że ktoś idzie, nawet wczoraj niezle sie przestraszylem a gdy spojrzalem nic nie bylo.

Czy ma ktoś podobnie jak ja że po całym dniu zabawy, kolejny dzień z życia to w miarę normalny humor poza faktem wyprania fizyczno-mentalnego, zaś dwa dni po ma się jakieś dziwne schizy ? Bo ja paranoje i lęki mam zawsze na dwa dni po. Czyżby jakiś toksyczny metabolit ?
  • 3 / / 0
mi po 2 dniu nie brania tego swinstwa jak chce zasnac to sie zdarza tak , ze na poczatku slysze pisk w uszach nie moge sie ruszyc przez pewien czas i najczesciej widze jakis cien osoby co sie rusza albo ta osoba cos do mnie mowi. bez kitu trzeba te gowno odrzucic juz :rolleyes: :rolleyes:
  • 6 / / 0
jpjaroty pisze:
mi po 2 dniu nie brania tego swinstwa jak chce zasnac to sie zdarza tak , ze na poczatku slysze pisk w uszach nie moge sie ruszyc przez pewien czas i najczesciej widze jakis cien osoby co sie rusza albo ta osoba cos do mnie mowi. bez kitu trzeba te gowno odrzucic juz :rolleyes: :rolleyes:
To zdaje się jest paraliż przysenny. Mam podobnie, tyle że nie widzę żadnych cieni. + bardzo realistyczne sny. Można się przyzwyczaić.
  • 3 / / 0
Ja ostatnio zjadlem 1,5 g na 3 osoby po 2 kreski. Za mocno nas porobilo. Kumple ktorzy nie brali mysleli ze mnie i kolego to poskłada. Zaczelem się trzymać czego dalo zeby ustac w miejscu, wydawalo sie ze wszystko sie rusza i kreci sie dookoła . Wszystko mi wirowało. Kumpel lezal na ziemi i cos majaczył ze musi isc popływać. Koleżanka natomiast siedziala i gadala cos wogole niezrozumialego. Takiej jazdy nie mialem wczesniej. Ogolnie nie jestem fanem prochów. ale mefedron dziala dobrze :-)
  • 13 / / 0
ofca pisze:
Ja ostatnio zjadlem 1,5 g na 3 osoby po 2 kreski. Za mocno nas porobilo. Kumple ktorzy nie brali mysleli ze mnie i kolego to poskłada. Zaczelem się trzymać czego dalo zeby ustac w miejscu, wydawalo sie ze wszystko sie rusza i kreci sie dookoła . Wszystko mi wirowało. Kumpel lezal na ziemi i cos majaczył ze musi isc popływać. Koleżanka natomiast siedziala i gadala cos wogole niezrozumialego. Takiej jazdy nie mialem wczesniej. Ogolnie nie jestem fanem prochów. ale mefedron dziala dobrze :-)

Zazdroszczę, miałem to po pieerwszym razie - niestety nigdy nie udało mi się już do tego wrócić... (dlaczego? )

Halucynacje ma się po ciągu - 2 - 3 (lub więcej ) dniowym, ale to nie przez mef - przez zmęczenie organizmu, mózg świruje, nie wierzycie? nie śpijcie bez niczego z 2 - 3 dni - efekty podobne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.