ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
MDxx, przynajmniej te, co ja mialem(i ty, GBU, tez) maja wyraznie kwasny(poza wiodacym gorzkim) posmak.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
omega_91 pisze:
Gościa pytalem jak to się nazywa,stwierdził że sam nie wie,ale że to jest 'czysta ekstaza'
hahhaha no tak :D
Hidden mefedron User
  • 1 / / 0
NIETRZYMALEM TEGO W LODOWCE :> Tylko na parapecie w pokoju kolo okna hhehe pzdr.

[NIE Z CZASOWNIKAMI w języku polskim pisze się osobno]
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 343 / 3 / 0
Siema mistrzu !! No właśnie się miałem poprawić , bo ziomek mi najpierw mówił że były w lodówce :-p
pozdro!
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 585 / 52 / 0
powiem tak, nigdy nie slyszalem o takiej postaci mdma i jakos za cholere nie potrafie umotywowac niby dlaczego mialo by to miec forme inna niz proszek krysztal, no bo chyba ktos nie dodal czystego mdma do plasteliny zeby kulki porobic i tak sprzedawac, co mialo by byc "tansza" wersja prasy do pigul, absurd.

Cena, forma i te wizualne odczucia, sugeruja jakas inna substancje. Jako ze nie masz doswiadczenia z mdma na podstawie opisu nikt nic niewymysli konkretnego.
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zadi »
w małopolskim są białe plasteliny - ktoś rzucił nawet skład - 20%mdxx, 70%ścierwo i 10% kwas. nieważne ile w tym prawdy, podobno minicandyflipping jest:D
  • 81 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: adivxv »
[quote="Zadi"]
w małopolskim są białe plasteliny - ktoś rzucił nawet skład - 20%mdxx, 70%ścierwo i 10% kwas. nieważne ile w tym prawdy, podobno minicandyflipping jest]

czyli gówno, nie extacy, smacznego. Jeśli ktoś takie coś.
Uwaga! Użytkownik adivxv nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nie wierzę w taki skład, może robią trochę wyginająco i ktoś je "rozszyfrował", ale myślę, że PL nie ma szans żeby ktoś kwasu rzucał do piguł, nieopłacalne i bez sensu, lepiej odrobinkę jakiejś tryptaminy czy fenylo.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1951 / 15 / 0
a poza tym 10% masy kwasu %-D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
samą kwestię "podziału proporcji masy" puściłem mimo uszu (oczu)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.