4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy zwiekszyla Ci sie zauwazalnie tolerancja na metkatynon?
1. Tak, po dlugim waleniu
27
4%
2. Tak, bardzo szybko
86
12%
3. Nie, (wale juz dosyc dlugo)
11
2%
4. Nie, ale nie wzialem tego zbyt duzo
35
5%

Liczba głosów: 159

ODPOWIEDZ
  • 600 / 68 / 0
Wydaje mi się że tylko przy iv tak błyskawicznie rośnie przy po i pr nie tak szybko ale też....Szkoda ze nie da się tego tak zbić
  • 394 / 5 / 0
Dziwne, że u mnie przy p.o wogóle nie wzrosła a przy i.v to nie wiem dopiero zamierzam spróbować.
  • 520 / 18 / 0
Jestem w ciągu na metkacie od okołu półtora, dwóch tygodni, tolerka już w trzecim dniu pokazała pazury, i tak z dnia na dzień coraz krótsze wyjebanie, a euforii nie czuję w ogóle. Kiedyś, jak walnąłem pierwszy raz, to było wyjebiście, jedna z lepszych faz - no euforia mnie rozpierdalała od środka %-D
Mówimy oczywiście o i.v., a synteza na bank dobra.
  • 205 / 1 / 0
Po tygodniowym ciągu pierwsze 3dni zajebiscie (2-3 paki dziennie) pozniej 4 paki dziennie z ziomkiem na pol i euforie poczulem tylko po p.r bo pity juz nie klepal. Dobrze ze tolerka spada rownie szybko jak rosnie bo bylby dramat :D
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 520 / 18 / 0
A ja pierdolę się truć manganem i innymi chujostwami, jeśli euforia (i to też nie taka w moim guście) trwa zaledwie kilkadziesiąt sekund, ba, tak naprawdę mocno jest przez pierwsze 20 sek., potem takie chuj wie co. Dzisiaj kupiłem ostatnią paczkę i kończę. Może kiedyś, jak mnie najdzie ochota.
Syntezami robiłem różnymi, wszystkie prawidłowo wykonane, strzał z 0.6 igły - zazwyczaj około 13 ml z paczki (ale po wyciśnięciu wtaraka), i chuj, gówno z tej fazy było. Nie wiem, może to kwestia doświadczenia czy jakiegoś enzymu, tramal czy koda, czy tam dihydrokoda mnie nie kopią, bo enzym CYP2D6 raz zadziała a raz nie. Tak tylko o tym piszę, efedron się przecież nie demetyluje. Doświadczenie też spore, chociaż właśnie z stymulantami jakoś nie specjalnie - koksu nawet nie brałem. A tu po dwóch dniach kot działał wyraźnie słabiej. Dziwny jakiś jestem. Takiego w proszku o wydajności rzędu 80% to by se zajebał, w cencie czy dwóch, wtedy to może mieć sens.
Wniosek: tolerancja rośnie (przynajmniej u mnie) NIESAMOWICIE szybko.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2013 przez thomer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 887 / 11 / 0
moor1992 pisze:
Czym mozna zmniejszyc tolerke na kota? Wiem, ze magnes zmniejsza tolerke na fete, a jak z kotem?
Pytanie zadane dawno temu, ale warto wspomnieć że dxm w małych dawkach brany przed chroni przed wzrostem tolerancji i uzależnieniem
  • 3523 / 52 / 0
peszel pisze:
moor1992 pisze:
Czym mozna zmniejszyc tolerke na kota? Wiem, ze magnes zmniejsza tolerke na fete, a jak z kotem?
Pytanie zadane dawno temu, ale warto wspomnieć że dxm w małych dawkach brany przed chroni przed wzrostem tolerancji i uzależnieniem
ciekawe co piszesz, mógłby to ktoś jeszcze potrwierdzić?
  • 2878 / 21 / 0
Wikipedia?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstromet ... Cnie.C5.84
Poszukaj na duckduckgo scholar.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2013 przez idontknow, łącznie zmieniany 2 razy.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 44 / 1 / 0
Jak walilem na zejsciu metkata DXM, i w przerwach miedzy cpaniem, tolerka wolno rosla. Ostatnio DXM mnie nudzi, i 900mg na 85kg masy ciala dziala... Srednio? Takze zeby uspokoic rozwscieczonego kota wale kode, i zauwazylem, ze teraz tolerancja rosnie szybciej i wolniej spada.

Z klepliwoscia kota duzo wspolnego ma tez nie sama tolerka, a kondycja organizmu. Jak sie leci w ciagu bez czasu na regeneracje dopaminy, i nie dba o odzywianie, witaminy i magnez, to nawet 2x zwiekszenie dawki malo pomaga. Bo skad czerpac banie, jak w mozgu brak dopaminy, w zoladku pustka, wiec organizm czerpie energie z tluszczu w desperacki spoeob, niedobor magnezu powoduje trzesienie sie rak, stany lekowe i zmeczenie, a brak witamin chujowe samopoczucie. To jak miec w samochodzie pusty bak, a pelna butle podtlenku azotu :-) Chodzby wcisnac nitro to i tak nie pojedziemy, bo w baku pusto :-)
  • 655 / 3 / 0
BioCannabis pisze:
Z klepliwoscia kota duzo wspolnego ma tez nie sama tolerka, a kondycja organizmu. Jak sie leci w ciagu bez czasu na regeneracje dopaminy, i nie dba o odzywianie, witaminy i magnez, to nawet 2x zwiekszenie dawki malo pomaga.
No to ma sens co piszesz, ale zastanawia mnie kapryśność kota - coś w analogii do kapryśności kodeiny.
Czytam na forum, że niektórzy robili paromiesięczne nawet przerwy i nie czuli nic poza stymulacją przy powrocie do kota.
Zdarzyła wam się kapryśność kota??
Coś na zasadzie - jednego dnia ta sama dawka klepie w kosmos a drugie praktycznie poza chÓjową stymulacją nic nie czuć??

Ja ze wspomnień pamiętam, że tak miałem.
Bywało tak że rano zrobiłem sobie na "rozbudzenie" kota z 1 Acataru i trzymał jak na mój ówczesny stan długo a wieczorem pierdolnąłem z 2-óch i to dobrze, starannie przygotowanych i gdyby nie alko to nic bym nie poczuł :blush: :rolleyes:
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.