4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Która metoda według Ciebie jest efektywniejsza ?
metoda zimnowodna bez octu i z kwaskiem
32
16%
metoda octowa na ciepło
56
28%
metoda octowa na zimno
115
57%

Liczba głosów: 203

ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
a no jak pijesz to wszystko jedno a jak chcesz pukac to chcesz miec jak najmniejsza ilosc. Ja robie po swojemu i klepie ze chuj ale mysle ze to trzeba dopasowac do siebie i powoli osiagac mistrzostwo :) (Gdzie by mi sie chcialo tyle z tym jebac a tak to nawet pod prysznicem sobie zrobie)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
[quote="blueberry"]
a no jak pijesz to wszystko jedno a jak chcesz pukac to chcesz miec jak najmniejsza ilosc. Ja robie po swojemu i klepie ze chuj ale mysle ze to trzeba dopasowac do siebie i powoli osiagac mistrzostwo ]

ilości chyba kazdy chce jak najwiecej, ale w jak najmniejszej objętości. Róbcie dalej po swojemu i trójcie sie tym syfem lol. Nie po to jon opublikowal najlepszy przepis zeby sobie teraz zdrowie pierdolic ale jak kto lubi ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 3523 / 51 / 0
anonimus pisze:
blueberry pisze:
a no jak pijesz to wszystko jedno a jak chcesz pukac to chcesz miec jak najmniejsza ilosc. Ja robie po swojemu i klepie ze chuj ale mysle ze to trzeba dopasowac do siebie i powoli osiagac mistrzostwo ]

ilości chyba kazdy chce jak najwiecej, ale w jak najmniejszej objętości. Róbcie dalej po swojemu i trójcie sie tym syfem lol. Nie po to jon opublikowal najlepszy przepis zeby sobie teraz zdrowie pierdolic ale jak kto lubi ;)
jeśli masz na myśli metodę zimnowodną to zauważyłem jedną sprawę odnośnie szkodliwości. Przy octowej gotowy filtruje się bardzo łatwo, wystarczą zwykłe płatki do mycia twarzy i wychodzi krystalicznie czysty, natomiast tymi samymi płatkami można sobie tyłek podetrzeć przy zimnowodnej. Próbowałem z papierem toaletowym i wyszedł czysty, ale filtracja trwała wieki i trzeba było cisnąć w piętę żeby tego dokonać. Pomijam fakt, że przy innym gatunku srajtaśmy i większej strzykawce pewnie szłoby szybciej, takie dostałem wskazówki, ale tak czy siak łatwiejsza filtracja = mniej syfu w gotowym produkcie, a sam metkat nie jest neurotoksyczny.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
jest neurotoksyczny jak wszystkie stymulanty %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
chyba neurorozpierdalajacy ale nie toksyczny ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Zrobiłem dzisiaj pierwszy raz syntezę z octem, w temperaturze pokojowej. Na koniec dodałem kwasku, coby freebase, które nie przeszło do octanu zrobić cytrynianem, co zaowocowało błyskawicznym zanikiem niepowołanego zapachu, który przeszedł w lekko owocowy. Sam roztwór smakował jak mefedron rozpuszczony w wodzie. Kolor też z żółtawego (bardzo lekko) wyklarował do bezbarwnego. Działa jak wszystkie ketony, ale w roztworze była na pewno nieprzereagowana pseudo-efedryna (pilo-erekcja, ciarki itp. efekty jak przy samej pseudo-efedrynie). Stymulacja minimalna, za to euforia niesamowita ;) Jestem zadowolony :D
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 284 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vtka »
Metoda octowa na ciepło naprawdę daje radę. Po przefiltrowaniu 12 tabsów Acataru, dolaniu octu, KMnO4 i dokładnym wymieszaniu odstawiłem na parapet (troszkę chłodniej niż w pokoju, ale nieznacznie) co jakiś czas mieszając. Jebało marcepanem równo, przefiltrowałem roztwór, wypiłem na średnio wypchany żołądek no i... rewelacja :cheesy: euforyczno-stymulująco-rozpierdalająca faza przez ~3 godziny, w ogóle nie czuć działania pseudoefki, czyściutki kocur ;]
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
Dokładnie metoda octowa czy to na ciepło czy na zimno jest najbardziej rozkurwiająca te nowe wynalazkowe przepisy co się pojawiły słabiutko robią
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Octowy jest chuj, pierdolicie ze te nowe sa chujowe a zapierdolcie w kabel to poczujecie kurwa jesien sredniowiecza. Taki kocur doustnie sie rozpierdoli juz w zoladku pod wplywem kwasow zoladkowych i chuj z tego jest a w kabelek wchodzi 100% uderzenia ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ale podanie i.v ma tez swoje wady. Czas działania i nieodparta chec na kolejna porcje marcepana ;)

Po wypiciu roztworu, mozna spokojnie iść do baru czy kumpla mile pogawedzic, a po walnieciu i.v masz duzo intensywniejsza chwile przyjemnosci, ale za to krotsza i wielka ochota na kolejnego strzala. No chyba, ze niektorzy sa mobilni i chodza z pompka w kieszenie.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.