Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 50 / 0
kanary to hispznia nie ?

w hiszpani 3 mmc legal
  • 1472 / 26 / 0
Byłem

Gran Canaria to nie Czechy ,że same dragi Ciebie szukają ,choć trzeba przyznać ,że słabo szukałem

jednak na wyspe jak najbardziej polecam się wybrać ,psychodeliczne piękne widoki :-)
  • 1 / / 0
Byłem w Puerto Rico na gran Canaria. Generalnie za 50 euro jest piona palenia, murzyni pojawiają się pod wieczór. Zauważyłem jeszcze że w mniejszych miejscowościach z samymi hotelami nic nie znajdziesz.
  • 1 / / 0
Jestem w tym momencie na fuerteventurze w Puerto Del Rosario.
Z dostępnością trawy nie ma problemu są tu kluby konopne, niestety głównie dla tubylców, nie ma co zaczepiać „Marokańczyków” czy tez czarnych w celu kupienia trawy.
Byłem w jednym klubie ale dowiedziałem sie w nim ze niestety dostepny tylko dla kanaryjczyków, spytałem ziomka w tutejszym growshopie gdzie moge cos dostać, na chwile wyszedł ze sklepu i wrócił z Hiszpanem który miał mnie zaprowadzić do innego klubu i pomóc w kupnie. Za 2 dwie sztuki dobrej jakości palenia zapłaciłem 18€(podobno White widow) w growshopie dostałem za darmo dwie paczki rawow a od tego Hiszpana krasher. Ziółko oceniam bardzo dobrze i pod względem estetycznym jak i smakowym. :-D
  • 1 / / 0
Odświeżam, ktoś wie jak wygląda sytuacja w tym momencie? Wybieram się za 2 tyg i chciałbym degustować tamtejsze przysmaki
  • 3442 / 715 / 9
Byłem teraz tydzień na Kanarach. weed do ogarnięcia w trymiga. Trzeba pytać o cannabis socios. Albo wpisać w mapy 'mary jane dispensary'. To są takie bary konopne a'la coffy z tym, że nie jest to tak zmacdonaldyzowane jak w Holandii. Bez oczojebnych banerów. Dyskretne drzwi otwierane po zapukaniu. Dajesz dowód, podpisujesz papier. Pieczątka, dane itp. Po ludzku wszystko. Ja dotarłem na gębę ale tamto socios miało swoją wizytówkę z logiem po jednej stronie a po drugiej kod QR który prowadził do waypointa na mapie. Fajnie. Normalnie. Temat pierwsza klasa. Endemiczne odmiany. weed, hasz i grzyby proponowali w tym barze.
Pytałem najebany wieczorem wszystkich napotkanych o koks, ale nikt mi nie pomógł. W tym socios powiedzieli, że nie lubią tam tego. Może i lepiej.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 447 / 50 / 0
Fuerteventura, jakieś porady gdzie się udać, w hotelu do ogarnięcia?
  • 21 / 2 / 0
haszysz i kokaina są wszędzie. haszysz moim zdaniem rozkurwia chociaż nie jestem jakimś wielkim palaczem. kokaina jest okej. Giet 50 euro.
  • 19 / 1 / 0
14 maja 2022Zgienty pisze:
Byłem teraz tydzień na Kanarach. weed do ogarnięcia w trymiga. Trzeba pytać o cannabis socios. Albo wpisać w mapy 'mary jane dispensary'. To są takie bary konopne a'la coffy z tym, że nie jest to tak zmacdonaldyzowane jak w Holandii. Bez oczojebnych banerów. Dyskretne drzwi otwierane po zapukaniu. Dajesz dowód, podpisujesz papier. Pieczątka, dane itp. Po ludzku wszystko. Ja dotarłem na gębę ale tamto socios miało swoją wizytówkę z logiem po jednej stronie a po drugiej kod QR który prowadził do waypointa na mapie. Fajnie. Normalnie. Temat pierwsza klasa. Endemiczne odmiany. weed, hasz i grzyby proponowali w tym barze.
Pytałem najebany wieczorem wszystkich napotkanych o koks, ale nikt mi nie pomógł. W tym socios powiedzieli, że nie lubią tam tego. Może i lepiej.
Ja byłem w lutym, co chwile jakiś murzyn podbijał oferując ziółko. Jednego zagadałem żeby się przypucował, czy to legalne, czy co, to powiedział, że tak, ze mają social cluby i może mnie zaprowadzić. Akurat mieliśmy inne plany, ale fajnego topa dał na odchodne:-). W związku z powyższym - na Kanarach spokojnie ogarniesz zielone
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.