Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Wyprodukuj sam.
I'm broken.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Na to Pan Jezus namawia w apokryfach: "Zasadź krzak ducha i pielęgnuj jak pierworodnego". Niedobry kościół nie lubi konkurencji, ocenzurował Ewangelie z tego wołania o samodzielność duchową.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 5 / 0
Może opinii starego jaracza nie mam, lecz niektórzy mówią, że za dużo pale choć sam tak nie uważam.
Podyktowane jest to głównie tym, iż wciąż się uczę i mieszkam z matką i siostrą i nie mam stałych dochodów.
Kończę szkołę i sam się wezmę za tworzenie tego co lubię :cheesy: Nie wiadomo czy będzie mi dane skończyć z paleniem więc będę palić od czasu do czasu :yay: :yay:
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Kiedys chyba bede jaral mniej. Jak patrze na ludzi w 'detoksie od trawy' to chwilami boje sie, ze skoncze tak samo. 13 lat palenia to raczej fatal
Feel free. Of me.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
SiNy pisze:

13 lat palenia to raczej fatal
chciałeś, mniemam, napisać "fatum". Korut wydał na mnie fatwę bym już zawsze robił fellatio lufie. Jestem zboczeńcem, więc robię to fanatycznie, fiskus mojej fiksacji ma pełny urząd roboty, jest fait du spox, bez feralnych fanaberii.

Dla koruta na reklamę taką fajną puszczam famę
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
SiNy pisze:
Kiedys chyba bede jaral mniej. Jak patrze na ludzi w 'detoksie od trawy' to chwilami boje sie, ze skoncze tak samo. 13 lat palenia to raczej fatal
a myslalem ze tylko ja tak mysle... i jeszcze sie zastanawiam jak to bedzie jezeli juz bede mial zone... czy ona bedzie tolerowala bake... czy ja dam sobie z tym spokój... czy ona nie bedzie tolerowala a ja bede pokryjomu popalał ;/
a co jak doszlo by do takiej sytuacji ze mój przepalony mózg (za pare lat, hehe) bedzie mial wyjebane na laski i stwierdzi ze jedzie do holandii i jara jara... stoi w miejscu a nawet sie cofa...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Mysle, ze nie. Jestem ciekaw czy za te 15 lat trawiaste kontakty wygasna. Chyba bede jaral do konca zycia, tylko duzo mniej.
Ta, akurat... %-D No to sie posmialismy, co? xD
Feel free. Of me.
  • 155 / 1 / 0
nie widze ,zadnego powodu dla ktorego zdrowy dorosly czlowiek nie moglby palic przez cale zycie marihuany , ludzie pala papierosy ktore sa nieporownywalnie bardziej szkodliwe oraz pija alkhol do poznej starosci i smierci. Smoke Weed Every Day .
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Otóż to. Szkoda, że nie urodzę się, dajmy na to za 30 lat. Być może wtedy MJ byłaby legalna, a jeśli nie to przynajmniej mniej demonizowana. Wyobraźcie sobie widok:

Dom spokojnej starości na skraju miasta i lasu, upal(o)ne lato. Na dużym dziedzińcu, na ławeczkach siedzą babcie i dziadkowie, swobodnie pociągając sobie jointa. Co sprawniejszy mógłby zapierdolić butle z oczka wodnego %-D .

Szkoda, że takiego czegoś nie doczekam. Nawet jeśli zdarzyłoby się tak, że bym doczekał to bym się zajebiście miło rozczarował.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Czarniutka »
Ja zaczęłam palic mając 12 lat mam juz 31 i nie wtyobrazam sobie rozpoczecia dnia bez jointa ;)
Uwaga! Użytkownik Czarniutka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.