Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
mi osobiscie bardzo przypadl do gustu metylon w stosunku do mdma jest duzo mniej empatyczny ale spokojnie mozna go nazwac alternatywa mdma w przeciwiesntwie do mefedronu ktory dla mnie ma duzo bardziej kokainowe wejscie
  • 357 / 3 / 0
Co do ankiety, uważam, że nie nalezy szukać nic nowego tylko doprowadzić do legalizacjii(co oczywiście, niestety bardzo mało prawdopodobne), albo przynajmniej obecności na "czarnym" rynku MDMA! czemu w krajach zachodzniej europy nie ma z tym problemu, a u nas znaleźć pill z MDMA to jak wygrać 6 w totolotka? Eh...
  • 2497 / 49 / 0
A co ty masz do gadania? Chemicy szukaja nowych substancji, a politycy/dzialacze/organizacje/etc zajmuja sie legalizacja, albo delegalizacja. to sie raczej nie wiaze IMO
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
@stonedrider : jakiej legalizacji ?? chłopie w jakim świecie ty żyjesz ?? jak ty to widzisz ? w jaki sposób chciałbyś doprowadzać do legalizacji ? :D
dostępność ? - nie powiem że nie :) - ale ponownie zapytam - jak ty to widzisz ? w jaki sposób chciałbyś sprawić że MDMA byłoby dostępne ?

zapalić świeczkę na mszy - z pobożnym życzeniem?
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 627 / 7 / 0
Legalne substytuty MDMA. Takich nie ma, dobrze nawet jak "są" to są odległe w działaniu. mef jest całkowicie inny, butylon jest ogłupiający i buracki a metylon i tak nie przypomina MDMA. Super, że po czymś włączy się miłość, ale to nie ta miłość, super że dobrze się tańczy ale i tak to nie to nawet w 10%,zajebiście że świat jest pluszowy ale nieporównywalnie chujowy jak do tego przy MDMA. W miksie także te związki nie przypominają MDMA. próbowałem każde z każdym w różnych dawkach. Jak przypominam sobie MDMA to mi się aż płakać chce, że nie ma czegoś "podobnego choć w połowie". Jak ktoś pisze że to lub tamto klepie bardzo podobnie do MDMA to nie żarł MDMA. Po prostu nie ładował nigdy tego narkotyku albo ktoś go wydymał i dał mu co innego a nie MDMA. mef jest fajny, metylon jest fajny, butylon niektórym też leży ale no... KURWA!!... TO NIE TO!! IDĘ SZUKAĆ DALEJ IGŁY W...

mam nadzieje że to madam-5 [5-methy MDA] będzie dobre... . Cząsteczka podobna, piszą że niemal identyczne tylko kilkakrotnie silniejsze. Zamówiłem, zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2010 przez pillmann, łącznie zmieniany 2 razy.
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
gdzieś czytałęm ze jest bardzo sedatywne - euforyczno sedatywne.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2497 / 49 / 0
Jesli zamowiles z pewnego chinskiego, latwego do odnalezienia zrodla na maila w cenie chyba 75$za gram, to jest to walek.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / / 0
Pillmann,

Od dawna poszukuje jakiegos uczciwego opisu dzialania MADAM-5.

Z wątku http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=27307 wynika, ze istnieje jeden opis dzialania tego zwiazku pod:
http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=95736
...ale ten "Trip Report (TR)" zostal uznany za zmyslony a jego autor przylapany na podobnych klamstwach w innych postach, wiec nie nalezy mu wierzyc.

Wiec z niecierpliwoscia czekam na Twoj opis 5-Metylo-MDA i prosze cie poczęstuj kogos, kto nie ma tak duzego doswiadczenia jak Ty, aby jego serotoninka byla na poziomie ;)

Peace, Love and Ecstasy
Ostatnio zmieniony 30 marca 2010 przez ChryzantemyDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ChryzantemyDMT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pillmann »
zamowilem z 3 roznych chińszczyzn w różnych cenach. na razie nic jeszcze nie dotarło. Zamawiałem stamtąd inne związki i przysyłali co trzeba. więc oby to było to, choć dziwi mnie różnica cen. co doTR to też go czytałem i też uważam że wał jak stąd na morze. jak będę żarł madam-5 [o lie to bedzie to] to z dziewczyną. oboje mamy dośw. z MDMA ale o poziom serotoniny się nie martw. ostatnio co człowiek to jadł za granicą a wcześniej to za czasów burstu tych protektorów i innego klabingowego pigularstwa. ostatnie 5-10 prób zakupu normalnych dropsów zakonczylo się zwrotem piguł dilerowi(...debilowi?), zwrotem żarcia z mordy, lub dobrze wybitym aptekarsko-metowo-fetowo-apapowym gównem. serotoniny w każdym razie nie brakuje.
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 47 / / 0
Zamowiles MAMDAM-5 az z 3 miejsc !?
Musisz byc bogaty.

Goraco czekam na TR od ciebie i twojej dziewczyny, bo to jest tzw. "undiscovered country" i nigdzie nie ma rzetelnego raportu.
Uwaga! Użytkownik ChryzantemyDMT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.