...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Jeśli nie możesz pogadać o tym ze swoim lekarzem, tak otwarcie ze wszystkimi detalami, to po prostu pójdź do innego. W sytuacji, gdy masz coś naprawdę nieciekawego w swoim organizmie i konsekwencje mogą być grubo poważniejsze, pytanie się o radę na forum (a już w szczególności forum takim jak to) jest skrajnie nieodpowiedzialne. Zamiast tracić czas pójdź do jakiejkolwiek przychodni (nie wiem w jak dużym mieście mieszkasz, ale jest duża szansa że masz więcej niż jedną - ostatecznie wypad do innej miejscowości, nie wierzę że wszędzie Cię rozpoznają po nazwisku), zarejestruj się, odstój swoje w kolejce i powiedz to wszystko, co napisałeś w pierwszym poście. Konsekwencji prawnych z tego tytułu mieć nie będziesz, więc spokojnie możesz mówić o dragach, tym bardziej że nie są to ciężkie środki.
A może po prostu przesadzasz i nic złego się nie dzieje? Tego nie ma jak ustalić, dlatego sugeruję postąpić według tego co napisałem wcześniej.
Powodzenia i życzę żeby przeszło
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
jak sie objawia ten uszkodzony błędnik?
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: stonedrider »
masz napisane w pierwszym poście.

Ostatecznie stwierdziałem ze nie bede jakoś bardzej ryzykował do czasu kiedy sie dowiem czy błednik sie regeneruje, co bede wiedziął za jakiś 3 miesiace(badania pod tym kątem właśnie, czy sie regeneruje czy nie)

A wejście nowy rok przywitałem na alko i weedzie, i objawy nie pogorszyły sie, wiec myśle że po prostu za pomoca tylko tych używek bede sie bawil przez te pare miesięcy.

Dzieki wielkie za rady.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wolfbat »
stonedrider pisze:
A mi od półtora miesiąca sie w głowie "telepie", musze sie ze wszystkim ograniczać, i zaczynam już popadać w paranoje, bo nic nie moge z tym zrobić to uczucie mam cały czas, od rana do nocy.
To po co jarać, jak za free takie fazy 24/h? %-D %-D %-D
  • 91 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BraunGP »
tez tak chce
Emeryt od 7.07.2010 ;)
  • 357 / 3 / 0
Bardzo śmieszne;) koncentracja już ok, niestety zawroty głowy cały czas jakbym wypił jedno czy 2 piwa.

spożyłem niedawno 0,5 litra alkoholu w poł godziny (waże nieco ponad 60 kg), zerwany zupełnie film itp. i stan bez zmian, także myśle, że jeśli chodzi o spożycie "dziwnych" substancjii, to moge sobie czasem na tak owe pozwolić..
W 2 połowie lutego planuje..
  • 357 / 3 / 0
Kończąc temat: ostateczna, choć nie pewna na 100% diagnoza to problemy z krążeniem mózgowym. Sytuacja się unormowała, alkohol pilem czy paliłem mj w tej samej regularności a przez dłuższy czas nic mocniejszego nie tykałem i wszystko wróciło do normy. Próbowałem już mocniejszych rzeczy, nie łaczac z alkoholem ani mj i wszystko ok. Także to nie błędnik. Pozdrawiam wszystkich:)
  • 442 / 6 / 0
Podobno na detoksach ostatnio często lądują ludzie z uszkodzonym błędnikiem po metkacie. Taka dygresja, może ci coś podpowie.
  • 30 / 1 / 0
Ja lezealem w szpiatalu z gosciem co mial blednik uszkodzony nie dygaj wyjdziesz z tego pare tygodni w szpaitalnej sali ci sie przyda
  • 29 / 1 / 0
stonedrider

Wiem że trochę czasu upłynęło od pierwszego postu. Mam identyczne objawy jak u Ciebie powiedz mi jakie badania miałeś robione do kogo z tym biegałeś ja na razie zacząłem u rodzinnego i wysłał mnie do neurologa na razie mam do zrobienia jakieś badania ale nie mogę odczytać jakie wiem że na oddziale radiologi. Później przejdę się z wynikami do lekarza i zobaczymy co będzie dalej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.