Zostalem zlapany po malej imprezce, kiedy to mialem 0,6 promila we krwi. Prowadzilem samochod.
Zawsze w takich przypadkach policja odsyla kierowcow na badania krwi i wlasnie nie wiem na co jeszcze. Wiem,ze jeszcze jakies testy psychologiczne robia. Kosztuje to wszystko 380zl.
Obawiam sie ze moze robia do tego jakies testy na dragi, a szczegolnie na jaranie.
A mnie to poprostu kosmicznie wyjebalo......juz nigdy tak potem nie mialem i chyba mial nie bede.
kaniec
Życie jest dziełem sztuki
.Z początku nie strybiłem fazy o ile dobrze pamiętam i cały czas jarałem aż sie tak skopciłem ze moje kończyny ledwie sie ruszały :D peace
tego chyba nigdy sie nie zapomina. pamietam, ze bylo ciemno, ja spalilem tego jointa, patrzalem sie w jedno miejsce i nagle wybuchlem smiechem :D i zaczęla się greenmania... :)
paliłyśmy z lufki, kuzynka miała już wprawę, więc mi pokazała co i jak. zresztą od ponad roku już wtedy paliłam papierosy, więc przynajmniej umiałam się zaciągać ;) całość wspominam bardzo dobrze, miałam jedną z piękniejszych faz w życiu - wszystko mnie potwornie bawiło, świat był piękny, po prostu: upaliłam się idealnie.
od tamtego momentu miałam dłuższą przerwę w paleniu (tak z pół roku), a potem znowu zaczęłam. teraz palę od czasu do czasu, ale bardzo to lubię :-D
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
z lufki, nawet nie wiem jaki sprzet, nie liczac gastry nic specjalnego.
drugi raz juz byl fajniejszy :-)
-kiedys upalilismy jedna znajoma pania, mieszkala na sQuacie dwa pietra wyzej, pani po 50`tce...
z opowiesci jej wspollokatorki - cala noc zamiast spac chodzila i przeszkadzala, o 4 rano wygrzebala ciuchy i poszla robic pranie, o 5 rano gotowala jakis obiad :-))
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.