Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
mogłem coś przeinaczyć, więc sory. Może userd nam sprostuje :-) ja powiedzieć mogę, że nigdy nie przeholowałem z benZo w pracy, ale raz "dzień po" (bo tak naprawdę jeszcze naćpany) baclofenie wpadłem do roboty z oczami jak po dropsach (takie źrenice) i zaburzoną kordynacją ruchową i mój najbliższy kolega się pokapował, szefostwo na szczęście nie. Chyba 24 trzymało mnie wtedy to świństwo.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bezczelnyny »
jestem ratownikiem medycznym i caly czas jem benzo do tego spore ilosci alkoholu9jestem alkoholikiem) jestem juz chyba w to wjebany ostro bo po odstawieniu dragwki goraczka i uczucie zblizajacej sie mierci nie polecam. ale jak juz sie w to wjebalo trzeba tylko choc wminimum to kontrolowac jesli ma sie tą "silna wole" ja niestety jej nie mam.Wlasnie jestem po 3mg alpra i 7 browarkach i kawie jest ok czuje sie wkoncu normalnier;-(
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
ja chyba trochę przystopuje, bo po 2 dniowym ostrym melanżu z klono i alpra w tle wjechałem do roboty lekkim zygzakiem, trochę się odbijałem od ścian i mega zmuła... ale odziwo po doładowaniu alpra o wejściu było zajebiście.

zaczynam dostrzegać piękno i niebezpieczeństwo tego ścierwa
mamo, boję się jeść benzo!
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja jak robilem to jadlem benzo ostro nawet raz taki zjebany lezalem na krzesle a baba weszla a ja speszony a ona mowi lez se lez lol %-D To na stazu robilem a jak mi sie staz skaczyl to nie mialem odwagi isc do dyrektorki na czysto spytac sie czy mnie przyjmnie to zajebalem pare klonow i poszedlem bez pytania.W sekretariacie mnie robili w huja i na koniec nie spotkalem sie z ta dyrektorka :/ Teraz bezrobotny jestem i troche mam schizy przed pojsciem o robote itp. wiec szykuje siano i ide niedlugo po klony zeby daly mi duchowej energii :P
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ciekawe czy po mnie widac, ze zre klony w pracy :-D . Tramal czasem tez hehe. Z tym, ze mam podstawy, bo mam powaznie zlamana noge. Chodze juz bez kul, ale boli (lekko, ale boli ;-) ). Poza tym robia mi sie przykurcze, ktore klon usuwa :cheesy: . Starzy mowia, ze niedlugo mnie wyjebia z roboty jak nie skoncze nadupcac, bo wygladam caly czas jak nacpany lub pijany.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Gargamel pisze:
Starzy mowia, ze niedlugo mnie wyjebia z roboty jak nie skoncze nadupcac, bo wygladam caly czas jak nacpany lub pijany.
No, a potem przychodzi człowiek trzeźwy i są obiekcje, że jakoś podejrzanie wygląda %-D
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Tak tez czasem bywa niestety :-/ . Nic nie biore, a starzy mowia ze nacpany chodze :-D .
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Jak pracowałem to jebałem efedrynę, kiedy jeszcze była bez rp, wówczas jeszcze nie korzystałem z pomocy psychiatry. Ale później po zareckowaniu tak się złożyło, że zacząłem korzystać z owej pomocy i do szkoły czasem sobie zarzucałem alpazolam, zaczęło się wskakiwanie w kałuże na przerwie po drodze do sklepu bądź rzucanie kredą na matmie i foch z tekstem "nie umiem, nie będę tego robił". Byłem oczywiście duszą towarzystwa w takie dni.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Gargamel masz spory staż i doświadczenie z tymi zabawkami ( czyli tolerkę rzecz jasna ), wnioskuję więc, że albo naprawdę nie żałujesz sobie słodyczy w robocie, albo tylko Ci się zdaje, że coś po Tobie znać.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
wpadam do szkoły całkowicie przekonany, że nic po mnie nie widać(mało wziąłem) a koleżanka zamiast cześć spytała co dzisiaj ćpałem hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.