Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
Czyli kurwa najlepiej bo bedzię kolejne WYBIELAĆ-OCZYSZCZAĆ TO SCIERWY a benzo do królowa

klon pod jęzor to żarcie tabs na ilosc jak acodin jeste symutalno benzo ni e ścierwo benzo królewska a ścierwo to - życie

benkzo - ok fta -rownia pochyła
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Alprazolam na zjazd.
(Afobam, alprox)

Tak z 4 tabletki 0,50 mg i jest ok.

I Rhelani00m ale lepszy Alprazolam.
A z benzopochodnych to Zopiklon (Imovane)
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vlad777 »
Jak dla mnie Alprazolam zdecydowanie :]
Jeśli szykuje się zjazd to 2,5-3 mg są jak balsam dla ciała i duszy. A jak trzeba zasnąć a prąd wciąż krąży w obwodach to 5 mg i 1 mocne piwko - padam na wyro i rano budzę się jak (prawie) nowonarodzony... Pobudka następnego dnia wiąże się z ewentualną potrzebą uzupełnienia energii produktem spożywczym o płynnej konsystencji (pożywna zupka domowej produkcji, no i jogurt do picia rządzi!;))

P.S. Rolki praktycznie mnie nie ruszają. Ani nie pomagają terapeutycznie.

Każdy z nas jest inny (wiem, to żadna nowość, ale zauważyłem że wiele osób o tym zapomina :P)
Uwaga! Użytkownik vlad777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Klon! Nawet razem ze stymulantami :cheesy: np u mnie wygląda o tak że serducho nie wali tyle co bez klona i nie ma zejścia
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
clon najlepszy. jak ćpałem jeszcze fete dość dawno temu to małe dawki klona już będąc nafukany wrzucałem, żeby trochę złagodzić schizki. Ale generalnie najlepsze na zjazd to te najmocniejsze i/lub usypiające jak ktoś chce odespać. To chyba wszystko na ten temat.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Alprazolam ;) dla mnie to najlepsze benzo jeżeli chodzi o mixy ze stymulantami lub na zjazd po stymulantach
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Z moich doświadczeń :

-żeby zbić ścierwo - alpra wiadomo %-D
- żeby przespać zejście - 3 tab Nitrazepamu i w kimono ;]
Non omnis moriar.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Tak, tylko że alprazolam po pewnym czasie wchodzi w przyzwyczajenie tak zwane, a odzwyczajenie bywa dosłownie straszne albo i bolesne. Niewinny alprazolam. Używałbym innego benzo, którego ostawienie przebiega bardziej łagodnie. 3 nitrazepamy to może się okazać za dużo. Raz żem pisał jak będac tolerancyjnym wobec familii benzosów jeden nitrazepam sypnął mi w baniak i odjechałem do maroka hehehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
kurde ja spożyłem po amfibii klona + alpra +estazolam + alko i owszem usnąłem ale tylko na 4 h i to jeszcze przerywane. Dziwna sprawa. Powinno mnie to uśpić na dobre 8 h! Jeśli bedzie następny raz to do tego klona dodam jeszcze zolpidemu z 2 tabsy.
Hidden mefedron User
  • 179 / 3 / 0
aplra bo najmocniej przeciwlękowo, klon bo dłużej trzyma i też przeciwlękowy, alko wszystko to podbija i też przeciwlękowo, uspokajająco ale oby nie za dużo, 2 mocne piwka albo seta. I nikt nie wspomniał choć wiem dobrze, że to temat o banzosach, neuroleptyk jak chloroprotiksen może być doskonałym wykończeniem tej mieszanki anty-zwałowej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.