Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Reszcie znajomych nie mam zamiaru jak narazie o tym mówić, bo nie chce aby powpadali w ciągi albo coś sobie zrobili przez nieodpowiedzialne stosowanie.
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ja tylko z kolezanką podzieliłam sie trip sprawozdaniem , bo sie dopytywała, gdyz była przy tym jak kupywałam Aco. Ale wiem , zę ona nigdy ( albo przynajmniej w przeciagu najblizszysz 5 lat;p) nie weznie tego specyfiku. Zareagowała dosc normalnie, bez rewelacjii, ale nie zlała mnie po bandzie, ani nie wysmiała.Tak poprostu jakby słuchała jak sie opila albo coś,
Ogólnie to nie jestem za tym zeby rozpowiadac i zaznajamiać ludzi z DXM bo jak za duzo ludzi zaczyna oblegac apteki w jednym miejscu(nie mieszkam w miescie) to moze być przypał.
Takich łololków lolków to że nie słyszał. Moze niech sprubuje jeszcze z citrogrepem...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
W weekend muodziaki odjebali przypały na DXM, ale ja im mówię "Miej wyjebane/ A będzie ci dane"
Sami niech dbają o siebie.
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
kochajacaduzezrenice pisze: Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.