Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Trochę zmienię bieg tematu. Jak z fizycznymi efektami ubocznymi ?? Coś na podobieństwo amph ? Słyszałem że efedryne stosują kulturyści, więc niepowinno być to takie wyniszczające.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
U mnie nie wystąpiły żadne skutki uboczne,nawet jak wpierdoliłem 1480mg pseudo,no jedynie serce mocniej wali.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
narcotic_dream pisze:
Trochę zmienię bieg tematu. Jak z fizycznymi efektami ubocznymi ?? Coś na podobieństwo amph ? Słyszałem że efedryne stosują kulturyści, więc niepowinno być to takie wyniszczające.
Jeśli śpisz i jesz to wszytko będzie ok.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.