Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2126 / 278 / 0
Ja kupiłem kilka sztuk na allegro, koło 5zł. Nazywało się to oil pipe. Zwykła okrągła bańka z dużą dziurką. Wtedy potrzebowałem lufki do DMT, więc to oczywiste, że musiały być na allegro i to w dobrej cenie do tego :)

Tu jest drogo, ale to co trzeba https://vaporshop.pl/pl/lufki/1194-oil- ... łówką.html
  • 5887 / 1217 / 43
Do synt. kanna słabo się to nadaje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / 2 / 0
u mnie w lokalnym sklepie z e-fajami/lufkami itd. właśnie wprowadzili do sprzedaży meth pipe i inne fajne bajery
akurat wtedy kiedy sobie ogarnąłem meth po raz pierwszy :D zgraliśmy się
na allegro można je kupić też bardzo łatwo i tanio, ale wiadomo że najlepiej jest mieć na miejscu pod ręką i móc kupić w ciągu kilku minut
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.