Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maćju »
okej,thx o takie odpowiedzi mi chodzilo kaszpirowski. Mysle ze on nie jest w stanie mi powiedziec jakie byly wymiary papierka, ani nadruk. Jedynie powiedzial ze to byl papierek. I jeszcze jedna rzecz : czy forma stala LSD to jest proszek?? Jak tak to tylko moze byc nim proszek??
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Proszek, kapsułki, mikrodoty, żelki, śmiejżelki, kostki cukru. A chuj, nawet masło se możesz z kwachem zrobić.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
I płyn w dużych ilościach. Bo proszku z czystym LSD byś miał tyle co nic. Przecież dawka to 0.0001g.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2009 przez vart, łącznie zmieniany 2 razy.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maćju »
Pytam bo ten ow kumpel gdy poruszylem temat o lsd, powiedzial ze ma 1, wlasnie z Londynu i ono jest z jakims dodatkiem. Pokazal mi jak wyglada i to byla taka bardzo malutka gwiazdka ( dostal ja od znajomej z Londynu ktora dala mu ja za grzyby, ktore zreszta niedawno testowalem ). Ten kumpel byl raz w Londynie na imprezie jakiejs gdzie dragow podobno bylo w chuj i mozna bylo dostac duzo podobno. Moze dam Wam jeden jego cytat o tym, to bylo mniej wiecej tak: " Londyn to jak stolica dragow, on jest przed tym co mozesz znalezc w necie". Ten kumpel jest naprawde spoko i nie wydaje sie ze leci w chuja, ale nigdy nic niewiadomo. Niedlugo bedzie moze zamawial cos dla mnie u tej znajomej, tak wyglada historia i dlatego po to ten watek jest.
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaszpirowski »
Ale że niby tą malutką gwiazdką miałoby sią naćpać 40 osób?

To, że w Londynie jest mnóstwo ciekawych dragów oczywiście nie podlega dyskusji, jak zreszta w całej GB. W Irlandii o ile mi wiadomo już tak dobrze nie ma, a i ceny zupełnie inne.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2009 przez kaszpirowski, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
Ja się spotkałem z zajebistym kwasem w płynie, zakraplacz, impreza, funtów 5 i kropelka na jęzor. Miętowe kropelki były, raz na bibułki do szlugów kazałem sobie kropnąć, co by lepiej się to transportowało po wysuszeniu. Ale 40 osób jednym kwasem? Mam taką trawę, co jedną lufą się 50 osób zjara, tia... A mój brat zna karate, starszy brat, rzecz jasna, i wam wszystkim...
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
nawet nie chodzi o aspekt fizyczny, bo niby możnaby było nasączyć 4mg LSD kartonik. ale po co ktoś miałby robić 1 karton dla 40 osób? kiedyś, w latach 90tych były kartony zdolne ostro porobić 4 osoby. no ale kurwa 40?
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
może mowa o blotterze? ;]
widząc po raz pierwszy kartony i blottery byłem zaskoczony jakie są malutkie, wcześniej zanim się nie spotkałem, myślałem że to raczej jak znaczek pocztowy i kartka a4 - może kolega podobnie pomylił kartona z blotterem...
  • 86 / / 0
Rozne rzeczy widzialem w zyciu, wszystkie w UK ale LSD w formie rynkowej o takiej sile to nie. Dosc rzadko juz spotyka sie jeszcze z polowy lat 90 wynalazek mianowicie nasaczane puzzle i jeden kawalek puzzle to faktycznie tak 4 osobom mogl wystarczyc. Ale 40 to jakas bajka!
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
Może thumbprinty w Londynie sprzedaja o_O?
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.