Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 10 / 0
Kasztaniak pisze:
Jest nieletni, więc ta wpadka nie będzie się za nim długo ciągnąć.
można to interpretować w dwojaki sposób :
- samo zatrzymanie, poniżanie itp. zaszkodziło mu już do końca życia, zostanie w psychice ...

- grozi mu zakład poprawczy, jeśli sąd wymierzy taką karę (istnieje prawdopodobieństwo, że dostanie 'tylko kuratora', bądź go uniewinnią), w te 2 ostatnie możliwości nie wierzę...

więc nie wiem czy nie będzie się za nim długo ciągnąć, 14-latek nie ma ukształtowanej psychiki, domniemam, że nie zdawał sobie sprawy z tego co robi ...
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
TheLastKingOfScotland pisze:
Nie chce nikogo prowokowac, tylko jak slucham i czytam o tej Polsce, ktorej juz nie znam, to mi sie wydaje, ze nic sie od lat 80tych nie zmienilo.
Mysle ze się zmieniło, za PRL mogłeś mieć w piwnicy tonę kokainy i było to legalne, a matki usypiały swoje dzieci za pomocą makówki namoczonej w miodzie %-D hehe, prostytucja też była legalna jak teraz, normalnie Holandia
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 520 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: thomer »
Nic mu nie zrobią. Dostanie pewnie kuratora.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
subtelnydotykpiekna pisze:
więc nie wiem czy nie będzie się za nim długo ciągnąć, 14-latek nie ma ukształtowanej psychiki, domniemam, że nie zdawał sobie sprawy z tego co robi ...
Przecież na tej psiej stronie( wiem, że lubią kłamać, ale bez przesady) napisali, że szczyl był już notowany, a zioło zapierdolił, bo chciał pochwalić się kolegom. Do tego znaleźli przy nim lufę i susz, więc nie pisz, że nie wiedział, co robi :wall: .

Kradzione nie tuczy. :finger:
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 381 / 10 / 0
[quote="Kasztaniak"]
Przecież na tej psiej stronie( wiem, że lubią kłamać, ale bez przesady) napisali, że szczyl był już notowany, a zioło zapierdolił, bo chciał pochwalić się kolegom. Do tego znaleźli przy nim lufę i susz, więc nie pisz, że nie wiedział, co robi ]
sorki, nie czytałam tej stronki.
my fail.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

• 282 / 1 / 0
KWP Lublin pisze:
(...) wyglądem i zapachem przypominały marihuanę;
(...) Wstępnie, po sprawdzeniu suszu narkotesterem potwierdził się fakt, że jest to marihuana;
(...) młodzieniec posiadał przy sobie blisko pół kilograma substancji odurzającej
To była jakaś hujowa sieja, a nie Marihuana.*
KWP Lublin pisze:
W przeszłości odnotowywany był, jako nieletni sprawca czynów karalnych oraz w związku z problemami wychowawczymi, jakie stwarzał w szkole i w domu. Wkrótce nastolatek trafi przed oblicze sądu rodzinnego i nieletnich.
To nie on stwarzał problemy wychowawcze, tylko rodzice mieli problemy wychowawcze.
Czyżby akcja w Biłgoraju sugerowała, że kaźń dzieci przestaje udawać oświatę, medycynę i dbałość o bezpieczeństwo, a już niedługo będzie odbywać się jawnie (polecam opowiadanie Dicka o aborcji poporodowej, min. ze zbioru pt. "Zapłata") ?
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
powinni mu uciąć palce tym samym sekatorkiem którym ukradł krzaczki.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
WildMonkey pisze:
powinni mu uciąć palce tym samym sekatorkiem którym ukradł krzaczki.
co ty pierdolisz...

co do 14latka marihuanisty to policja moze pomyslala ze niesie to jakiemus dilerowi !!!!!!
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 10 / 0
.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.