Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak zamawialiście legale to mogą wam skoczyć. Jak nielegale, o ile jakieś miał, to wy tylko legale przecież zamawialiście. Najlepsze są najprostsze wkręty. Zresztą przecież można na psiarni powiedzieć, że się mu charytatywnie wpłaciło. No kurwa co, nie wolno?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Ouu nieciekawie...
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
mam wyjebane, wysłałem mu raz sianko za szałwie ale paczka nigdy nie doszła :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
pilleater pisze:
Jak zamawialiście legale to mogą wam skoczyć. Jak nielegale, o ile jakieś miał, to wy tylko legale przecież zamawialiście. Najlepsze są najprostsze wkręty. Zresztą przecież można na psiarni powiedzieć, że się mu charytatywnie wpłaciło. No kurwa co, nie wolno?
po co w ogóle przyznawać się do wpłaty pieniędzy ?

@ spółka Zobowiązani byliście do okazania dokumentu ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aj-waj »
no skoro maja wyciagi z jego konta i widza twoja nazwisko przy wplacie, to co im powiesz? Ze ktos wplacal pod twoim nazwiskiem?
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
byłem już, pytali się czy znam tego i tego, czy znam numer konta ten i ten, czy korzystałem ze strony tej i tej... powiedziałem że nie znam i nie korzystałem. Ogólnie no stress, pamiętajcie że oni szukają dowodów na niego a nie na was ;)
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 273 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo ze chodzi o pieniadze - tu: Podatki. Taka moja hipoteza.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Aj-waj pisze:
no skoro maja wyciagi z jego konta i widza twoja nazwisko przy wplacie, to co im powiesz? Ze ktos wplacal pod twoim nazwiskiem?
powiedziałbym prawdę czyli, że tak :cheesy: Zasada nigdy do niczego się nie przyznawaj zda tutaj doskonale egzamin, :-) temat można połączyć z "czy sprzedałbyś swojego dila" %-D
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
invit pisze:
byłem już, pytali się czy znam tego i tego, czy znam numer konta ten i ten, czy korzystałem ze strony tej i tej... powiedziałem że nie znam i nie korzystałem.
Okazało się ze moje przesłuchanie też dotyczyło pana S. Dostałem podobne pytania z jak kolega wyżej.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mpfreex »
Dochodze do wniosku ze internet to wielkie ZUO i nigdy nie jestesmy anonimowi... Przykre to troche, ale nawet przez pocztę doszli. Moze Pan S kasował nie rejestru a moze i kasował ale skoro chcą do upupić to ów rejestr odzyskali. Wielki, wielki Babilon.
Uwaga! Użytkownik mpfreex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.