Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3467 / 733 / 9
Dla Ciebie. Dobra podbijam. Jak już to koda + metkat. Po co marnować potencjał.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 282 / 6 / 0
Czyli rozumiem, że nie ma sensu? Kodem jem codziennie w dawkach minimum 280 czasem do 900mg dochodzi, mam czystą na receptę (UK). Na pseudoefedryne nie ma żadnej tolerancji, kiedyś za gówniarza próbowałem i szczerze nie pamiętam jak to za bardzo działało. Tak po prostu ciekaw jestem, lubię sobie od czasu do czasu poeksperymentować, wiecie jak to jest.
  • 137 / 11 / 0
Nawet fajny mix tylko pseudoefki max 180 mg. Wychodzi faza a la tramadol. Fajne ciarki są. Jak po lepszych stimach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?