ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ale kurwa temat %-D Nie chcesz żadnego kombinowania tylko czekasz aż ktoś przyjdzie na czworaka i przyniesie Ci pixe z MDMA. Nie ma łatwo :-p Na początek kup 4 paczki Thiocodinu i zjedzcie po 2 i tyle też wam się spodoba a to lajtowa substancja a nie od razu chcesz mieć jak największy "ekstazowopodobny" rozpierdol w głowie %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Co Ty pierdzielisz :-p To tak jakbym powiedział że zamiast kwasu niech zjedzą bieluń, też im się spodoba, bo są haluny :cheesy:
Przecież nie jest powiedziane że ma od razu wpierdolić 160-200mg czystego MDMA, wtedy może i byłoby ciężko, ale jak ma rozum to zje 30-50mg.

Thio jest chÓjowe ;]

Zgodzę się z Tobą w jednej niepodważalnej kwestii:
Nie chcesz żadnego kombinowania tylko czekasz aż ktoś przyjdzie na czworaka i przyniesie Ci pixe z MDMA. Nie ma łatwo :-p
לאכול חומצה!
  • 504 / 2 / 0
thio lepsze niż benzosy ;)
albo prosty analog MDEA , zmielić nasiona kopru włoskiego i podać doodbytniczo ;-)
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 5299 / 104 / 0
Tak jak pisali userzy powyżej, kokę naprawdę cieżko dostać albo ja po prostu nie mam takich wtyków. Zresztą za grama, którego wyćpał bym w jeden dzień mając zapłacić 100-150zł wolałbym sobie kupić kwasy, tryptaminy, grzyby albo sam nie wiem co.

Nie radźcie ludziom żeby pchali się w kodeinę, gównianie to działa a sie wjebać można, mamy przecież tu na forum kilka userów :nuts:

Gringo weź się puknij w czoło, radzić komuś bieluń kto ledwo palił trawę? :D

Tak jak pisała psychodeliczna żaba, u dila nie ma zbytnio rarytasów, a i to co serwują to czasem strach pomyśleć co mogą zawierać (trawa z domestosem, feta z tynkiem albo ze szkłem, piguły chuj wie na czym w dodatku nieprzereagoane).

Szukaj tego mefedronu w necie, kto szuka - wielbłądzi. Camele to dobre szlugi
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 14 / / 0
Na czworaka to moze nie czekam. Ale usiasc na lawce to lubie.

Koksa mam po 120 za grama, tyle, ze mi potrzeba pol grama. Jak myslicie koks mozna kupic po polowkach, tak jak np. here czy sprzedaja tylko calaki?

Ja moge zaplacic te 60 czy 80 zl za polowke koksu, za jeden raz moge zaplacic. Z tymi pixami to gadalem z tympem i powiedzial, ze nie exty, ale ma takie podobne pigoly na podwojnym ciastu. O co z tym chodzi? Podwojna dawka czy jak?

Jak nie to zostaje Dxm, albo trawka ;/

Btw. Camele tez pale. Sa kozak i tanie (lepsze od Marlboro i LM)
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009 przez Flapwazze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
jezeli nie chcesz zamawiac z netu ani robic syntezy kuchennej, moim zdaniem najlepiej bedzie jak kupisz sobie to: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 32#p525232 albo to: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 91#p525091

jak masz stale zrodlo koksu i stale zrodlo dochodu to zapomnij o "eksperymentowaniu"
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Jak myslicie koks mozna kupic po polowkach, tak jak np. here czy sprzedaja tylko calaki?
Zależy od dostawcy, ale często można.
ale ma takie podobne pigoly na podwojnym ciastu. O co z tym chodzi?
ee? Nie w moim dialekcie widać ;-).
~
Swoją drogą- 40 zł to pix'a- to jakiś kurwa skandal :-D.
ii..
Jak nie to zostaje Dxm, albo trawka
Lepiej trawa..
Edit: To są chyba właśnie te dropsy na lepsiejszych ketonach. Jeśli tak- to chyba będzie to optymalne wyjście.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009 przez Faithless, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Czyli tak, nadal pomagacie i mam nadzieje, ze bedziecie pomagac nadal.

Mefedronu nie kupie, nie mam zamiaru sciagac z zagranicy, a przez neta to nie wchodzi w gre. Oczywiscie jezli sprzedawca specyfik ten sprzedal by np. w Warszawie od reki to bym wziol, ale nie chce mi sie bawic w internet przy jednorazowym zamowieniu i czekac na paczke.

Z wielka checia bym kupil juz nawet ta Kocke, ale moj informator mi mowil, ze nikt nie sprzeda polowki, a ja nie chce calaka, bo cos sie obawiam, ze jak by mi na 2-3 dni styklo, to mogl bym to przejebac na tydzien i by mi sie jeszcze bardziej spodobalo, a Ja chce miec tylko na jakies 2 dni na 2 osoby. Jezeli wezme polowke to mamy po 125 mg na osobe na jeden dzien. To beda jakies 4 sciezki, dobrze mowie, tak? Czyli 2 razy snufania w ciagu jednego dnia, czyli kilka godzin "zabawy".

120 zl to normalna cena, czyli, jezeli ktos mo mowi, ze 120 zl na gieta C witaminy, to by mi raczej nie chcial wcisnac za 40 pixa, ktory tyle nie jest wart, szczegolnie, ze moj informator, to dosc dobry kumpel.

Czyli ten pix, ktory jak sam powiedzial, nie jest Eksta tylko czyms podobnym, ale dobre jest bo na podwojnym ciastku.

Teraz ogarniam te Charge+, czy to jest nadal dostepne w sklepach? Jezeli ma dzialanie podobne do Koczki, to nie bede sie bawic w Koke, ktora moze okazac sie pomieszana ze scierwem i juz po udanym wieczorku. To naprawde ma byc udany wieczorek. Jezeli nic innego sie nie znajdzie, to sobie zrobie sam ten specyfik, czytalem o nim, ale nie ma podanego chyba calego przepisu, razem z filtracja i opisem gdzie co mozna dostac i w jakich proporcjach, wiec przygotujcie sie, ze poprosze was o pomoc.

Wiem, ze nikt mi nie poda dokladnego adresu, glupi nie jestem, to proste, ze kazdy sie boi, ale czy w wawie mozna kupic Czyli tak, nadal pomagacie i mam nadzieje, ze bedziecie pomagac nadal.

Mefedronu nie kupie, nie mam zamiaru sciagac z zagranicy, a przez neta to nie wchodzi w gre. Oczywiscie jezli sprzedawca specyfik ten sprzedal by np. w Warszawie od reki to bym wziol, ale nie chce mi sie bawic w internet przy jednorazowym zamowieniu i czekac na paczke.

Z wielka checia bym kupil juz nawet ta Kocke, ale moj informator mi mowil, ze nikt nie sprzeda polowki, a ja nie chce calaka, bo cos sie obawiam, ze jak by mi na 2-3 dni styklo, to mogl bym to przejebac na tydzien i by mi sie jeszcze bardziej spodobalo, a Ja chce miec tylko na jakies 2 dni na 2 osoby. Jezeli wezme polowke to mamy po 125 mg na osobe na jeden dzien. To beda jakies 4 sciezki, dobrze mowie, tak? Czyli 2 razy snufania w ciagu jednego dnia, czyli kilka godzin "zabawy".

120 zl to normalna cena, czyli, jezeli ktos mo mowi, ze 120 zl na gieta C witaminy, to by mi raczej nie chcial wcisnac za 40 pixa, ktory tyle nie jest wart, szczegolnie, ze moj informator, to dosc dobry kumpel.

Czyli ten pix, ktory jak sam powiedzial, nie jest Eksta tylko czyms podobnym, ale dobre jest bo na podwojnym ciastku.

Teraz ogarniam te Charge+, czy to jest nadal dostepne w sklepach? Jezeli ma dzialanie podobne do Koczki, to nie bede sie bawic w Koke, ktora moze okazac sie pomieszana ze scierwem i juz po udanym wieczorku. To naprawde ma byc udany wieczorek. Jezeli nic innego sie nie znajdzie, to sobie zrobie sam ten specyfik, czytalem o nim, ale nie ma podanego chyba calego przepisu, razem z filtracja i opisem gdzie co mozna dostac i w jakich proporcjach, wiec przygotujcie sie, ze poprosze was o pomoc.

Wiem, ze nikt nie poda mi dokladnego adresu, bo kazdy sie boi, to proste. No, ale czy mozna w Wawie kupic Mefedron?

Ewentualnie jeszcze chcial bym z kims pogadac przez np. komunikator GG, oczywiscie jezeli ktos sie boi, to zalozy nowy numer GG, zreszta ja tez tak zrobie, zeby nie podawac swojego numeru glownego.

Wlasnie teraz przeczytalem o tym, ze te dropsy sa na lzejszych ketonach, czyli, ze mozna je kupic w sklepie z dopalaczami. Jutro sobota, jak bedzie mi sie chcialo, to skocze do Wawy, jak nie to poniedzialek wieczorkiem to bedzie ten dzien :).
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
[quote="pilleater"]
Gringo weź się puknij w czoło, radzić komuś bieluń kto ledwo palił trawę? ]

A puknę się ja w łeb za chwilę, z nabitego bongosa, dokładniej mówiąc, idę kumulować chmury ;]
לאכול חומצה!
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
Flapwazze:

Strasznie sie motasz w zeznaniach ;) masz podany dobry topic o Jaxach, ktore zreszta sam zamierzam przetestowac %D, dzieki greenz za linka, nie zagladalem do dzialu z pigulami z funshopu.

Na poczatek nie motaj meth tylko cos co mozna dostac szybko i latwo. Moim zdaniem masz dwa wyjscia.
Dopalacze albo koka - jak sam mowisz polowki Ci nie opchnie, wiec jedz w jedynke- ona i tak krotko trzyma, a przeciez nikt calej sztuki Ci operdalac nie kaze.
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.