...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kupa kasy sprawiłaby ze przestałbyś ćpac?
Tak - Mialbym "narzędzia" żeby ogarnąć swoje życie, odciąć się od przeszłości
19
5%
Tak - Choć wymagało by to także niesamowitego wysyłku aby sie powstrzymywać
10
3%
Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
82
22%
Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome
56
15%
Ćpałbym do oporu aż by mi sie skończyła kasa na koks i dziwki a potem zgon
148
40%
Nie wiem - Tylko życie może dać odpoweidź
53
14%

Liczba głosów: 368

ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
A Ty supra już nic-nic tego browna nie bierzesz? sportowo?
  • 1069 / 11 / 0
supravires pisze:
im więcej hajsu, tym więcej ćpania.
nic dodac nic ujac
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Dokladnie , przecież ćpa się nie za darmo
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
im wiecej siana tym szybciej sie zacpasz to moja opinia ;D
  • 116 / 1 / 0
Nie, bede dalej cpac jak inne madonny,dzeksony,henrixy bo to takie na topie. I mial bym najlepszy towar prosto z rak lekarza/farmaceuty,nie brudzil rak ulicznym guwnem ktorego teraz jest tak duzo.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 4 / 0
czym ty sie przejmujesz man, napisales ze ustawisz sie z kasa na dosc duzy okres czasu.
Jest kasa - mozna sie spizgac, gdzie problem ;]? Kasa nie jest czynnikiem wspomagajacym wyjscie z dragow, wrecz przeciwnie.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 129 / 8 / 0
dobrze mówisz golden, ta ankieta powinna być sformułowana tj.

Czy brak kasy sprawi że przestaniesz ćpać. Bo co to za idiotyczne pytanie czy jakbym miał kase to bym przestał ćpać? Oczywiście że nie! tylko i wyłącznie jej brak może mnie zmobilizować do działania. Bo kasa sprawia że ćpam i napewno nie pomogłaby mi wyjść z tego wszystkiego.
np. ostatnio wpadły mi dwa koła do kieszeni, ze mam DOM i jestem na utrzymaniu i nie mam takich zmartwien jak rachunki etc to cala kasa poleciała w miesiac na spida i kwasy, do tego papierosy i alkohol. Jakoś przez ten miesiac nie pomyslalem ani razu ze jak mam hajs to moglbym przestac cpac ;d
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2009 przez I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme, łącznie zmieniany 1 raz.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Czy kupa kasy sprawi ze przestanie sie cpac?

Myślę, że byłoby na odwrót. :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:
dobrze mówisz golden, ta ankieta powinna być sformułowana tj.

Czy brak kasy sprawi że przestaniesz ćpać. Bo co to za idiotyczne pytanie czy jakbym miał kase to bym przestał ćpać? Oczywiście że nie! tylko i wyłącznie jej brak może mnie zmobilizować do działania. Bo kasa sprawia że ćpam i napewno nie pomogłaby mi wyjść z tego wszystkiego.
np. ostatnio wpadły mi dwa koła do kieszeni, ze mam dom i jestem na utrzymaniu i nie mam takich zmartwien jak rachunki etc to cala kasa poleciała w miesiac na spida i kwasy, do tego papierosy i alkohol. Jakoś przez ten miesiac nie pomyslalem ani razu ze jak mam hajs to moglbym przestac cpac ;d
widzisz to jest jeszcze kwestia tego że nigdy nie grzeszyłeś rozumem, więc cięzko wymagać żebyś miał w sobie choć szczypte poczucia odpowiedzialności :-P
Hidden mefedron User
  • 9 / / 0
Kupa kasy nie sprawi, że przestanie się ćpać.
Polubiłam Cię benzodxm :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.