Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gordo »
Nie spotkałem się z smolą, wszystko albo white, albo raw brown. I to nie był oxy z czym oni to siepali... próbuje sobie przypomnieć jak nazywały się te tabletki... Dorms nazywały się dorma-cośtam dostępne w każdej aptece
  • 15 / / 0
W wakacje roku 2007 na teranie chicago odnotowano zwiększoną ilość śmiertelnych przedawkowań na heroinie mieszanej z fentanalem. Dilerzy dosypywali za dużo tego (cut) a za mało autentycznej H. A co najdziwniejsze, jeżeli jakiś junkie przedawkował to każdy kto brał i słyszał o tym przypadku chciał wiedzieć z jakiego miejsca kupił nie dlatego żeby się go wystrzegać tylko PO TO ŻEBY U NICH ZAKUPIĆ TOWAR!!!! Haha taka prawda, jeżeli ktoś przedawkuje tzn. że goście mają coś dobrego
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
przedawwkowaniw co sie stanie rano jak sie nie wstanie nie zje sie sniadanie nic grzejmy dalej a wieczorem obiadokolacja...z plastra
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
W Jersey bylo to samo z tym fentanylem i tak samo zamiast sie tego wystrzegac to ludzie to brali jak swieze buleczki. Co to jest ten blow; dime bag, nickel bag? Co to jab? I jak to wszystko pakuja? Sorry ze tak pytam ale rozne miejsca rozne ceny rozne rzeczy. Np. na Brooklynie worek byl za $10, bundle-10 workow od $55 gorszy stuff do $70 lepszy, na Harlemie "czysty" gram $80-$90. Woreczek byl bialy na nim byla pieczatka z nazwa i zaklejany byl jeszcze w folie(zeby nie przemoklo). Wszystko to wygladalo jakby bylo wprost z fabryki. W Newarku ceny podobne do Brooklynu ale juz nie byly pakowane w folie. Na long Island worek byl po $20, w Cali z tego co slyszalem nie ma workow sa spitballe; baloniki z heroina przez niektorych dealerow trzymane caly czas w pysku i polykane jakby psy nadjezdzaly.
America's C.R.E.A.M. team
  • 15 / / 0
Tam pakują różnie stary, w zależności od kogo bierzesz, Folks sie nie pierdolą zawijają towar w bibułkę i folie aluminiową zdarza się też że używają tych malutkich zip locks jak do biżuterii tych samych co w wiekszości pakuje się maryśke. Kings, Vice Lords natomiast zawsze worek zip lok taśma, tak jak piszesz jak z fabryki, seria do karabinu jednoigłowego też często z pieczątką albo jakimś chorym logo, najlepsze były swego czasu batman bags, potem green mushrooms heheh. Blow to sztuka jedna dime piece, nie wiem ile tam tego jest tak na dobrego strzała a w Jab-ie masz od 13-16 sztuk. Jak jest dojście ja wolałem brać czyste od gościa. Ale przejebane nie każdemu można zaufać, najlepiej jechać na najgęstsze murzynowo i każdy Ci powie gdzie, za ile czy dobre czy nie.

Jak jechalismy na nowego spota gdzie jeszcze nie kupowalismy to tak na testa sie bralo po dwa dla kazdego. w wiekszosci przypadków brało się więcej potem numer do gościa itd. zresztą sam wiesz co Ci będe mówił im lepszy klient jesteś tym lepsze deale dostaniesz, nawet dojscie do czystej.

A W POLSCE?!?! Stary, nawet jakbym chciał to nie wiem gdzie szukać i powiem Ci szczerze bałbym się trochę. Nigdy nie kupowałem H od białego człowieka :p
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
w polsce sie da jak sie chce to sie ma
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
po usa odnioslem wrazenie ze w polsce nie tylko musimy sie jebac z kwaskami i chujstwami ale i stosunek jakosc/cena wychodzi ze dostajemy ladnie po dupie. jak u nas z poczatku cwiare na 3 strzaly sobie rozlozysz i jest git (poczatkujaca wizja), to w usa taka cwiara mniej wiecej (na oko, bo cwiar jako cwiar nie ma) to mozna 2-3 razy wiecej wyciagnac i bez jebania sie z tym kwaskiem i filtrami bo ladnie sie wszystko rozpuszczalo.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
do no1
yo no1, pewnie ze jak sie cche to mozna wszystko miec. Ale jezeli chodzi o ta kwestje to jeszcze do konca nie wiem czy CHCE jeszcze raz przywitac helene w swoim krwiobiegu. tak jak kolega pisze że trzeba się motać z jakimiś kwaskami, or whatever. poprostu bałbym się nawet sam gdzieś pójśc kupić coś co, teoretycznie nie wiem czy ma wyglądać co z tym zrobić żeby sobie nie zaszkodzić. Będąc przyzwyczajonym do: towar, łyżka, woda igła i heja pewnie bym coś spierdolił. A jak znam życie to kiedyś spotkam osobę która wie ocb jak co gdzie od kogo terefere dobre jest tu jest to ryk cyk bum pleam i wtedy na stoowe pierdolne sobie strzala
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Dzieki gordo za te wszystkie odpowiedzi. Pytam bo niekiedy moge znalec sie w Chicago i nie chce zeby mnie ktos nie wyjebal na towar. Masz racje zeby jechac na murzynowo, ja zawsze biore swoj towar z projectow gdzie mnie juz znaja. Najgorsza rzecz w tym wszystkim jest ze jak paly cie zatrzymaja to nie powiesz im ze wpadles do znajomego bo ci nie uwieza. Bialy na nygrowie szuka tylko towaru. Jeszcze jedno; duzo tam Polakow napierdala heroine? W Jersey nie wiem ale na Poludniowym Brooklynie znalem wszystkich Polskich, Slowackich, i Czeskich cpunow, duzo cpunow bylo tez na Greenpoitcie(cos jak Jackowo) ale ich znalem tylko kilku. NARA

Zaczoles temat o abstynencji a tu gadka co i jak z hera, to cie chyba kurewsko nakreca. Nie boj sie jak pochodzisz z zadupia, jak ja, jakim jest podkarpacie to na here raczej nie wpadniesz.
America's C.R.E.A.M. team
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
Mastah pisze:
Zaczoles temat o abstynencji a tu gadka co i jak z hera, to cie chyba kurewsko nakreca. Nie boj sie jak pochodzisz z zadupia, jak ja, jakim jest podkarpacie to na here raczej nie wpadniesz.
wanna bet?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.