...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
no a transtec mamy na białe recki, chwała ci urzedzie do spraw rejestracji leków :-D
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 12 / / 0
Codeine musi chodzić tam codziennie. Mówił mi że dopiero po 3 miesiacach jak dobrze bedzie szło to można przychodzić np 2 razy w tygodniu a Ty nie masz w swoim miescie jakiegoś programu?
Uwaga! Użytkownik Zenek666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Codziennie ???!!!

To pierdolił pies taki program !
Kurwa ja po to przestałem heroine między innymi brać żeby nie łazić codziennie i nie widzieć tych niektórych zakazanych ćpuńskich złodziejskich mord.
I codziennie miałbym chodzić....jak do kurwa mać dilera.BEZ SENSU. Pojebani ludzie co takie rozwiązania wymyślają i każa łazić codziennie,i za 3 miesiące może dają,a może nie.

To jak ma kurwa funkcjonować "normalny" człowiek który mimo swego nałogu sam się utrzymuje,sam na siebie robi,jak choćby ja???
Może zwalniać się codziennie,- szefie to ja jade 40 km żeby mi dali jedną czy 2 tabletki,będe za 3 godziny.
tia...napewno każdy sie zgodzi i bedzie wyrozumiały jak sam skurwysyn.!

To jest chore. I właśnie dlatego lecze sie od ponad roku SAM!Też mi buprą ale nie z tej mieszance,tylko "samą"
Z najlepszym skutkiem jak dotąd.
Wcześniej miałem przez całe moje życie odkąd ćpałem hel najwięcej 14 DNI przerwy (detoks).
Teraz niebiore helu prawie wcale.Najdłużej 96 dni ! Po czym puknąłem 2 razy i znów miesiąc przerwy.

Dużo ludzi mogłoby przestać brąc here,ale im się kurwa robi takie właśnie przeszkody, ....codziennie.....metadon też codziennie....
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
w poznaniu na metadon mozna zalatfic podbijanie raz na tydzien albo 2 razy w tygodniu ale to jak wyrobia se do ciebie zaufanie
moge wam zaufac ????
uf uf uf uf
juz zaufalem
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Mi takie chodzenie po methadon codziennie pomoglo ale zeby to pomoglo trzeba naprawde chciec. Na poczatku tez mialem rozne jazdy no bo jesli widzisz tyle ludzi (niektorzy nacpani, niektorzy cpaja w okolicy) to jest bardzo ciezko. Teraz po 2 latach chodze raz na tydzien i dostaje methadon do domu, za dwa miechy bede tam chodzil tylko 2 razy na miesiac. Wiem ze to kajdanki ale mi to pomaga normalnie zyc a nie koczowac od dzialki do dzialki. Teraz jak ide po swoj methadon to ide taki troche dumny z siebie bo juz nie musze lazic tam codzien i jestem "tak jakby" wyzej od reszty.

Polsce brakuje tych klinik methadonowych. Ja pochodze z Rzeszowa i raz koles mi mowil ze chcieli zalozyc taka klinike tam ale musieli miec iles tam podpisow od cpunow ze klinika taka jest potrzebna w tym rejonie. I co? I nic, bo podobno zaden cpun nie chcial czegos takiego podpisac. To jest wlasnie blad Polskich wladz bo oni maja ciebie jako podatnika w dupie a jezeli zrobili by takie kliniki to ludzie prawdopodobnie dalej by cpali ale mieli by jakies wyjscie gdyby chcieli to skonczyc. A takich ludzi jest sporo.
America's C.R.E.A.M. team
  • 729 / 19 / 0
dobze ze w pierdlach i aresztach niektorych prowadza program
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
czyżbyś osobiście to sprawdzał empirycznie, lub miał to w planach? %-D
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 729 / 19 / 0
nie nie nie ma takich planow
jednak metadon podaj w co poniektorych aresztach,rawicz,wronki,rogozno
wiem od tych co popijaja metadona i sa na wikcie panstwa za kratami
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
wiesz eis, żadna nowość, ale dzięki, że się ktoś interesuje. Proszę o info w jakich miastach wprowadzono. Ja obecnie na bunondolu od ponad miesiąca, 4-5 mg/doba, ale mało...ciągle mało, ciągle ciągnie...
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.