konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
To pierdolił pies taki program !
Kurwa ja po to przestałem heroine między innymi brać żeby nie łazić codziennie i nie widzieć tych niektórych zakazanych ćpuńskich złodziejskich mord.
I codziennie miałbym chodzić....jak do kurwa mać dilera.BEZ SENSU. Pojebani ludzie co takie rozwiązania wymyślają i każa łazić codziennie,i za 3 miesiące może dają,a może nie.
To jak ma kurwa funkcjonować "normalny" człowiek który mimo swego nałogu sam się utrzymuje,sam na siebie robi,jak choćby ja???
Może zwalniać się codziennie,- szefie to ja jade 40 km żeby mi dali jedną czy 2 tabletki,będe za 3 godziny.
tia...napewno każdy sie zgodzi i bedzie wyrozumiały jak sam skurwysyn.!
To jest chore. I właśnie dlatego lecze sie od ponad roku SAM!Też mi buprą ale nie z tej mieszance,tylko "samą"
Z najlepszym skutkiem jak dotąd.
Wcześniej miałem przez całe moje życie odkąd ćpałem hel najwięcej 14 DNI przerwy (detoks).
Teraz niebiore helu prawie wcale.Najdłużej 96 dni ! Po czym puknąłem 2 razy i znów miesiąc przerwy.
Dużo ludzi mogłoby przestać brąc here,ale im się kurwa robi takie właśnie przeszkody, ....codziennie.....metadon też codziennie....
moge wam zaufac ????
uf uf uf uf
juz zaufalem
Polsce brakuje tych klinik methadonowych. Ja pochodze z Rzeszowa i raz koles mi mowil ze chcieli zalozyc taka klinike tam ale musieli miec iles tam podpisow od cpunow ze klinika taka jest potrzebna w tym rejonie. I co? I nic, bo podobno zaden cpun nie chcial czegos takiego podpisac. To jest wlasnie blad Polskich wladz bo oni maja ciebie jako podatnika w dupie a jezeli zrobili by takie kliniki to ludzie prawdopodobnie dalej by cpali ale mieli by jakies wyjscie gdyby chcieli to skonczyc. A takich ludzi jest sporo.
Hurra, diese Welt geht unter
jednak metadon podaj w co poniektorych aresztach,rawicz,wronki,rogozno
wiem od tych co popijaja metadona i sa na wikcie panstwa za kratami
mam w kieszeni klonazepam.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.