Ogólnie za dragi zabrałem się dość późno ale jak tak sobie uświadomię że w trakcie poważnej nauki miałbym robić zielone ciągi, walić od czasu do czasu kodę i dxm, co roku czekać na grzybowy sezon to pewnie teraz nie miał bym takiej fajnej matury, o ile w ogóle bym miał
Tylko tej baki żałuje bo napraaaawdę długo byłem cipka z hasłami typu narkotyki to zło i niszczą życie kiedy kumple już w 1 klasie jarali jak źli i siedzieli zapierdoleni na lekcjach, wszystko przychodzi z czasem widać :p
one love
Piroman pisze: Zajebiście jest sobie jebnąć tak ze 600 - 900 mg tramca do szkoły, lepiej się zludżmi gada, częściej się zgłaszam, nie jest nudno, jest nawet fajnie (w szkole,fajnie! chyba poryło mnie), podczas, gdy normalnie jest nudno, chujowato i dodupnie
Wychodzi marnie więc żeby nie marnować tramalu warto wzmocnić dodając do niego trochę metkata lub innej substancji wtedy warte jest to zachodu
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Xavi pisze: Ja trochę się obawiam bo odkąd ćpam (jakieś 2lata) to nigdy tak dużo jak teraz , zdarzają mi się ciągi , uzależniłem się od ogólnego ćpania a już tylko 2,5miesiąca do matury ...
Maturka luzacko zaliczona :D
Ogólnie, nie uczylismy sie... w ostatnim semestrze nie miałem nawet 40% obecności (co niektóre chciały mnie udupić, ale w tej szkole udupianie przed matura nie wchodzi w gre :D ). Cały semestr przecpałem, najcześciej jeździł do mnie ten kumpel, po drodze kupował jaranie i wpadał około 11 (o 11:25 był Pingu na minimini) i tak do rozpoczecia Pingu byliśmy totalnie zrobieni i zlewaliśmy sie po podłodze, czasami dla odmiany dex, albo jakies benzo. Mature ustną z Polskiego zrobiłem w ten sposób że wybrałem se wąski temat (o utopiach) i dzień przed maturą skorzystałem z wikipedii... 70% :D . Taka laska śmiała sie ze mnie że ona ma 7 stron a ja nic. Ja byłem najkrócej wyszedłem z uśmiechem, ona siedziała najdłużej, wyszła z płaczem :D.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.