Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
na majorce/ibizie tez tak latwo jak w hiszpanii kontynentalnej zalatwic temat?
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 38 / / 0
d&b pisze:
na majorce/ibizie tez tak latwo jak w hiszpanii kontynentalnej zalatwic temat?
hahahhhaahhaa, nie, na Majorce i Ibizie w ogole nie ma narkotykow
hahahahahhaahhaahaa
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
siełśmiałem
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
kto mnie szuka niech znajdzie tam gdzie czuc palaca sie ganje, podazaj za ta wskazowka %-D
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orkat »
a w berlinie ??
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
orkat pisze:
a w berlinie ??
Może ja podam jeszcze raz ten link, bo niektórzy chyba niedowidzą albo za leniwi są, żeby kliknąć. No albo ich konopia nie zadowala.

http://www.webehigh.com/city/index.php?CITYID=0 (guide jak kupić konopie w różnych miastach świata)
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
no konopia nie zadowala ;)
jaka opinia sie cieszą dropsy włoskie? ;) Można by kiedyś spróbować i tego.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
orkat pisze:
a w berlinie ??
W Berlinie ludzie jarają oficjalnie. Trzeba mieć porażenie mózgowe, żeby nie ogarnąć.

Kreuzberg jest najbardziej chyba andergrandowy, prawdopodobnie wszystko się tam nabędzie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
co do tematu, podchodzisz do niggera i mówisz: ej, joł nigga, ju łant tu plej som pokimon? ( z jamajskim akcentem).

co do tematu 2: to wcale nie jest takie trudne - wystarczy się pokręcić po okolicy i z doświadczenia widać kto tenteges, a jak nie znasz tubylczego języka to walisz do polaków. Oni moze poratują. Raz mi sie zdarzyło w Szkoclandii zapytać o # w autobusie jakiegos ziomka tubylczego, ale na moje nieszczęście nie wziął on ze sobą bluzy, a miał w kieszeni. Tak że nigdy nie wiadomix kiedy Cie dopadnie hiszpańska inkwizycjon!
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
a Egipt?; ) w sumie boje sie że mnie tam ktoś dopierdoli ...
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.