4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
sory ale dla mnie zabrzmiało jak z dupy total, no pewnie że dałem octu! tylko co w związku z tym??
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
No wiesz dla mnie Mno2 to Mno2 i bez różnicy czy jest brązowy czy jest czarny czy biały.....ważne że tego gówna trzeba się pozbyć może z powodu tej reszty syfów laktozy i masy tabletkowej (chociaż i tak tablety rozpuszczam w wodzie i filtruje przed reakcjom)
Panowie polecam tak ,w Aptece przy kupowaniu akakicha kupie sobie strzykawkę 20ml i filtrujcie przez chusteczki ,filtry do kawy są do chuja ...co najwyżej do benzy
Tylko nie mówcie że was na strzykawkę za 25gr nie stać
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Ja tez najpierw najpierw mase tabletowa wypierdalam, ladnie sie filtruje wtedy metkOt. 10 sek i krysztal.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Ja dwa razy wypiłem produkt końcowy bez filtracji i żyje nic mi nie było zjazd też nie był tragedią, zeszło i poszedłem spać tyle.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
łoł, dlaczego bez filtracji? Przejebane tak robić. No i jak bez filtracji to było to chyba nie nazwiemy tego produktem końcowym?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
anonimus pisze:
Ja dwa razy wypiłem produkt końcowy bez filtracji i żyje nic mi nie było zjazd też nie był tragedią, zeszło i poszedłem spać tyle.
Gratuluje, oby tak dalej ;] <git> Pewnie w smaku tez bylo wyjebiste nie?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Mnie na samą myśl się robi niedobrze:/.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
ciekawe kiedy ktoś puknie bez filtracji i powie że nic mu nie jest %-D

ja was troche uspokoje, bo
po 1 - dobrze przefiltrowany klarowny rozstwór zawiera serio śladowe ilości MnO2, który jest nierozpuszczalny w wodzie.
po 2 nawet jeśli spożyjecie te kilka mg MnO2 to nic się nie stanie, bo kwasu solnego w żołądku nie jest dużo, jeszcze jak sie zapije wodą to stężenie jest za małe.
no ale co innego jak ktoś wypija bez filtracji.
a skąd w reakcji niby miałby się wydzielać chlor do kórwy nędzy?
MnO2+Hcl -->H20--> MnCl2 + H20 +Hcl
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2009 przez Cleaner, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Nie przefiltrowałem, bo sie nie dało ... a znam tez osoby, które to pukały bez filtracji i żyją. Choć przyznaje, że to nie jest mądre.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1198 / 8 / 0
anonimus pisze:
Nie przefiltrowałem, bo sie nie dało ... a znam tez osoby, które to pukały bez filtracji i żyją.
To jak ja filtrowalem jako tako i sie dorobilem dławicy piersiowej i zapalenia żył bgłębokich to co dopiero takie ziomy. Rzal.ru .
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.