weź tą kurwa świnie albo schowaj w jakis worek najlepiej taki po białku schowaj bo ona normalnie powoduje ze mi sie Kce zygac
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
pan wojtas pisze:WildMonkey pisze:Branie dużych dawek środków których się nie zna jest kretynizmem za przeproszeniem. Wzięłaś dawkę która by zabiła nie jednego.agquarx pisze:Ja ostatnio wzięłam 1200mg Ephedra
rzeczywiście, choć 1,2 g efedryny jest dawką zbyt dużą, niezły wyczyn hehe. Ja bym przynjamniej padła. Wiem co robi ze mną 60 mg
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
seb123 pisze:panie wojtas
weź tą kurwa świnie albo schowaj w jakis worek najlepiej taki po białku schowaj bo ona normalnie powoduje ze mi sie Kce zygac
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Euler pisze: Chuju oddaj moją świnie!
poza tym- fajnie przyjebac z grubej rury, ale kto sie raz nadzial- jest ostrozny.
lepiej sie nei nadziac.
pan wojtas pisze: Wolisz kilka słabych orgazmów, czy jeden zajebisty, który będziesz pamiętał do końca życia?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.