4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Pukałem metkata wieeele razy i nigdy mnie kable nie bolały i zawsze je miałem duże i widoczne.
I po chuj porównujesz metkata do heroiny opierając się na jakichś pojebanych stereotypach?
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Ja wale w żyly juz od paru ladnych lat w chuj roznych rzeczy i zyly mam git, trzeba umiec je szanowac poprostu. A tak prawde mowiac metkat to syf straszny, ale uzaleznienie jest przejebane. Najpierw mam cisnienie zeby przyjebac az mi sie srac chce, przyjebie to jest git przez chwile, potem ten pierdolony niedosyt i znow trza jebnac, skonczy sie hajs i wtedy se uswiadamiam jaki to syf. Dostane hajs i od nowa ten schemat. Ale uwielbiam ten wjazd :heart:
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1198 / 9 / 0
banshee pisze:
Ale czasami zdarza się, że trafimy w żyłę a mimo to boli (i nawet czuć, że to żyła boli)
czemuuuu taaak?
Ja mialem tak jak dalem za duzo octu.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Ja miałem tak zawszę, a zawszę zmniejszałem jego ilość. Najpierw zalecane 2,5 - szczypało, to dałem 2 potem 1,5 - i chuj dalej bolalo. W ogole ta substancja nie jest warta zabawy. Ale jak już chcesz puknać i nie masz tolerancji to pół paczki będzie mocno
  • 2013 / 84 / 0
Ja pamietam jak pierwszy raz kotka jebalem w kanal( <- %-D ) to zrobilem z calej paczki acataru i wyszlo mi 20ml metkatu. Zaaplikowalem sobie tylko 5ml czyli 1/4 paczki to kurwa az sie ujebalem na wyro tak mi dobrze bylo, normalny orgazm. Jak ja bym chcial znowu poczuc ten klimat... Naprawde warto choc raz se zajebac, tylko tak sie nie da chyba.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sidhe »
Ja kumplowi na pierwszy raz podalam z calej paki ( nie dal se powiedziec ze bedzie za duzo) i bylo nie za ciekawie, z polowki jest w sam raz.
Uwaga! Użytkownik sidhe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Wiem jak było -/+ bo kiedys se aplikowalem z 2.5 pak na raz, to zaczely mnie plecy napierdalac, klata, zrzygalem sie i ogolnie slabo mi byl.o
  • 1198 / 9 / 0
Ja puknalem 2.5 ostatnio i bylo zajebiscie. Kwestia tollerancji.
  • 2013 / 84 / 0
Wiem, teraz tez normalnie bym to przyjal, ale wtedy mialem jeszcze dosc mala tolerke.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
No właśnie nie wiem stary, czytałem jak pisałeś że po miesiącu tolerancja nic nie spadła i powiem ci że jamam tak samo, mimo że kota biorę rzadko, co bo miesiąc, półtora - to za każdym razem działa coraz słabiej. A robiony wg Twojego przepisu za każdym razem tak samo. A pamiętam swój pierwszy raz doustnie ! Kurwa, czułem jak mi wodospad euforii spływa z czubka głowy do samych nóg. Coś pięknego. Obecnie działa praktycznie tylko speedująco i ok 2h.

Dla mnie ta substancja umarła...

Edit: Ups źle przeczytałem :P myslalem ze po przerwie jak hukniesz to podziala jak kiedys.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.