Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zoladz »
być może, ale przez takie łażenie po krzakach zamykają biednych zielarzy, jeśli chodzi o namierzenie przez forum to odpada, bo nigdy z tamteszego ip nie wchodziłem na żadne serwisy o temacie. może nawet szukali komuś skradzionego roweru, a może dostali cynk że w okolicach ktoś uprawia (choć z moich informacji to tam wielu ludzi nawet nie wie czym sie konopie je, wieś "zabita dechami" wszyscy tylko wóde i tanie wino ładują ;/).

Moje przesłanie - jeśli coś znajdują to całkowicie przypadkiem ( o ile rozpoznają krzaka konopii, bo słyszałem o przypadkach, że część psów nawet nie wie jak wygląda konopia)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
na wioskach to predzej szukaja dziupli niz plantacji bo sa za tepi :-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
słuchaj żołądź. Gdyby policja miała jakieś konkretne namiary, a ty byłbyś konkretnym producentem to z twoich kundli zostałoby ścierwo a stara przez 2 godziny leżała skuta na glebie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zoladz »
nie wiem co to ma być za usuwanie postów,

a Ty wildmonkey troche szacunku do drugiego człowieka, nie jestem żołądź a zoladz (czyt. zoladz!)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Zoladz - czyżby to od nazwy jakiegoś aptecznego specyfiku?

Mówisz, że posty Twe są usuwane?

W każdym bądź razie powiem CI, że rozjebał mnie temat wątku!
I'm broken.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja wiem jak znajduja duze plattacje wykorzystoja satelite geo ktory spoglada czy rolnicy nie robia walkow na unijnych doplatach ajak widac poler nie jest zaznaczone w katalogu jako uprawa przemyslowa to wyslaj spec odzialy wiejskich policjantow
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Co roku AMiRR zamawia pomiary geodezyjne swoich oddziałów w celu weryfikacji wielkości upraw do pobieranych dopłat od hektara. Pomiarów w terenie najczęściej dokonują studenciaki geo lub rolnictwa i pochodnych.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ale satelite tez maja
powkrecaj troche nie badz sztwniniak
napewnno oni wszstko widzia
maja specjalne satelity ktore widza pola konopne
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Klg »
Czlowieku . juz lezysz i kwiczysz...
oni cie juz namierzyli , maja cie!
ci policjanci to byla tylko proba... a za niedlugo masz wjazd na chate... CWS i koniec , nie masz juz zycia idziesz do pierdla...
spal ostatniego bucha eko staffu i sie pozegnaj z ta szara rzeczywistoscia :D
Uwaga! Użytkownik Klg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
zoladz przepraszam jeśli cię uraziłem. A policja odnajduje plantacje na duckduckgo maps albo http://www.zumi.pl hyhy
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zablokowany
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.