Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Dokładnie tak samo mi się wydaję.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Co wy pierdolicie? Ja takich białych własnie zostawilem na polu w chuj. Ale one mialy i biale blaszki, bialy kapelusz ale ten dzyndzel byl taki troszke zoltawy no i lodyga biala. To napewno nie sa lysiczki.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
To co teraz mówisz to racja. Ale łysiczki zdarzają się prawie białe. Widocznie te to jakieś psiory.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
Dobra, temat białych łysiczek już chyba wyczerpaliśmy. O tych leśnych śiwecidełkach natomiast wciąż brak konkretów. Jacyś mikolodzy są na forum?
  • 4024 / 372 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Ja napisałem konkret. Naprawdę widziałem toto przez palce,. A to na zdjęciu to są przecież łysiczki wręcz modelowe.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
No, wiemy że są takie. To jest konkret :) , ale jaki to gatunek? :huh:
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darxes »
Śliczne łysiczki na tej focie, jak wyrzuciłeś to przepraszaj boga ;) A wracając do tych świecących to też mnie kusiło by zerwać i sprawdzić w dłoni jak świecą, ale coś nie pozwoliło mi zniszczyć ich, chyba zbyt dostojnie i magicznie się prezentowały :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.