Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
permutacje - buchowac w innej kolejnosci
(wg slownika upalinskiego)
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
jak mam wjazd na chate

lub wywiadówka (3 klasa gimnazjum, juz nie przelewki)
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
miltown pisze:
jak mam wjazd na chate

lub wywiadówka (3 klasa gimnazjum, juz nie przelewki)
od 1 klasy podstawówki słysze od starej...
noo 2 klasa to juz nie przelewki w 1 to jeszcze było w miare luźno teraz musisz wziąść sie do roboty...
ehe..;p
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
a c e
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Lubie spotkania typowo zajebkowo-zfazowane
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wyepka »
C i E tyle , że odnośnie do tych punktów wole spotkania w towarzystwie kobiet :-D %-D
Uwaga! Użytkownik wyepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tobias777 »
Lubię spotkania gdzie siedzimy albo w knajpie albo na miejscówce i rozkminiając milion rzeczy mamy z tego niesamowitą bekę.
Lubię też iść do pubu , usiąść i słuchać muzyki albo tańczyć, najlepiej gdy są w pobliżu jakieś kobiety:)
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
ćpanko, knury i koryto
Sex telefon
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
lubie jarać sam, ale z dobrymi kumplami też jest zajebiście, więc jakoś tak na równi traktuje te dwie opcje
Psyc[H]oaktywni
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
Lubię jarać, jeździć na rowerze i robić zdjęcia. Najlepiej czuje się z dala od miasta, sama przyroda, czasem wale konia w lesie na ambonie.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.