ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
Pan Jah pisze:
Ciesz się że masz cokolwiek obierać, mi w tym roku pogoda w postaci burz gradowych zabrała wszystko.
Czujesz, WSZYSTKO?
juz drugi rok pod rząd nie ?
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
juz drugi rok pod rząd nie ?
tak :/
A zapowiadało się tak ładnie.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ostro ladnie sie zapowiadao... zostal jakis durban nienaruszony za mocno. zostal jakis, naruszony wkurwe najmocniej i naruszony w polowie, a w polowie na wegu jeszcze !! ;[
jakies dwie sativki, z czego jedna przy pomocy saren upodobnila sie raczej do jakiegos bluszczu rozplaszczonego po ziemi...
KUTAS generalnej kategorii znowu zapanowal ;[
ktos tu ostro oszukuje.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
u mnie podobnie , chujnia poprostu , a tak ładnie się zzapowiadało :(( jeszcze ta pogoda już w ogóle.
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ostro ta pogoda w huja wali.
jak nie ziolo, to niech chociaz wystapi w tym roku plaga grzybowa.

juz widze te naglowki - GRZYBOLE NA SZKOLNYCH BOISKACH!!! NACPANE KROWY !!! ROLNIK ZATRUŁ SIĘ PYŁEM GRZYBOWO-HALUCYNOGENNYM PODCZAS SIANOKOSUW !!! OSTROKLEPNE GŻYBY POTWORY REŻĄ BERET AŻ MIŁO! PLAGA NA KAŻDYM TRAWNIQ POD KAZDYM BLOKIEM HEKTOTONY KURWA MILJAAAARDY !!!

a, juz nie widze. :(
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
rysiek dobra banie masz xD a tak poza tym to watek do przeprowadzania rozmow na temat uprawy jest inny :) tutaj mial sie toczyc temat na temat tego co doszlo hehe

ps. ale co prawda to prawda CHU* z takim sezonem...
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Afghani »
Afghani#1 powoli dochodzi...ale jak się nie poprawi pogoda, będzie lipa.
Demokracja nie może się sprawdzić. Wszędzie są matematycy, wieśniacy i zwierzęta – tak więc demokracja, teoria oparta na założeniu, że matematycy i wieśniacy są równi, nigdy się nie sprawdza. Mądrości nie można sumować – jej maksimum mierzy się mądrością najbystrzejszego członka danej grupy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.