Zablokowany
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Kiedyś w WLKP. były zajebiście mocne tabsy z wizerunkiem leżącej laski :cool: Były też takie białe Mitsubishi, te to po prostu wymiatały. Jedna starczyła na całą impreze, a po dwóch to było już ciężko. To były na bank prawdziwe piguły. %-D
Potem olałem piksy, bo później gdy brałem to nie działały tak jak te, które wymieniłem powyżej. Gówna to wg mnie, różnego koloru krzyże, smerfy, wiśnie, trójkąty, 69. Nie wiem co się dzieje ale gdy tylko coś kupie to jest to na ogół przymulająca wyjebka.
PS: Kiedyś to był towar dobry, w latach 2002-2004 zawsze gdy kupiłem XTC to na pewno działało tak jak powinno, podobnie było z fetą -wywalała z kapci. :cheesy: Co prawda więcej się trzebabyło nachodzić i cena była wysoka ale towar był pierwszej klasy, nie to co teraz gdy gównem handluje byle jaki parch z żulowskiej rodziny, który miesza ścierwo z kreatyną i innymi gorszymi gównami ;] Też chodzą piguły, które są jakieś tłuste i miękkie, widać że robione w piwnicy hahaha ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 91 / / 0
kuba9458
ILE WY PłACICIE ZA TO!!! w Zyciu bym nie dał 10 zł (chyba ze byl by duzy preszer )
Najwiecej ile zaplacilem za dropsa to 5 zł, kto to wogule wam to sprzedaje na hucie w krk dropsy mozna dostac po 3,5 przy 10 sztukach zmienscie tych dilerów bo was strasznie w chuja robia.
Piguly ostatnimi czasy poszly w gore to prawda, w hujca robia wszedzie ale pigulki po 4zl, 5zl za sztuke to rzadkosc, u mnie czesto cena oscyluje w granicach 6-7zl (zachodniopomorskie, kolobrzeg), ale dosw podpowiada mi ze na pigulach nie ma co oszczedzac i lepiej dac 2zl wieciej ale miec mdma albo cos blisko tego, niz nazerac sie syfu.
Juz tyle nie konsumuje co kiedys, i sie tak bardzo nie orientuje ale dosc dobre kolka ktorych juz chyba u mnie nie ma - mercedesy biale, teraz czekam na kilka sztuk eurosów, nie wiem jak klepia podobno niezle.
userd
Potem olałem piksy, bo później gdy brałem to nie działały tak jak te, które wymieniłem powyżej. Gówna to wg mnie, różnego koloru krzyże, smerfy, wiśnie, trójkąty, 69. Nie wiem co się dzieje ale gdy tylko coś kupie to jest to na ogół przymulająca wyjebka.
PS: Kiedyś to był towar dobry, w latach 2002-2004 zawsze gdy kupiłem XTC to na pewno działało tak jak powinno, podobnie było z fetą -wywalała z kapci. Co prawda więcej się trzebabyło nachodzić i cena była wysoka ale towar był pierwszej klasy, nie to co teraz gdy gównem handluje byle jaki parch z żulowskiej rodziny, który miesza ścierwo z kreatyną i innymi gorszymi gównami Też chodzą piguły, które są jakieś tłuste i miękkie, widać że robione w piwnicy hahaha
Nie wszystkie kola ktore wymieniles sa dupne bo smerfów jest wiele, zarlem i dobre hehe, a i wiśnie podwójne które jadlem hm chyba ze 3 lata temu, a moze 4 wymiataly, krzyze to prod naszych polskich gangstaz, a i te wisienki to tez juz byl okres przed pojawieniem sie syfu w temacie, gdzies od 3 lat ogolnie panuje taka grzybnia z patatajnia ze nie wiem :-/ , wogule wydaje mi sie ze te obnizenie jakosci ekstazy, tak dobitnie dalo sie we znaki, ze wlasnie dlatego cena lepszych, chociaz pozornie, kolek poszla w gore, bo pamietam ze dropy po 7zl, 8zl to ja kupowalem 4, 5 lat temu, a jakies 2 lata temu bez problemu moglem dostac kola po 4zl 5zl i to byl standard.
Hmm wciaz mam w glowie mdma w krysztalkach.. :-p
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
Podwójne wiśnie nakrapiane elo.

Śmieszne są te nazwy :cool:
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Kiedyś w WLKP. były zajebiście mocne tabsy z wizerunkiem leżącej laski :cool: Były też takie białe Mitsubishi, te to po prostu wymiatały. Jedna starczyła na całą impreze, a po dwóch to było już ciężko. To były na bank prawdziwe piguły. %-D
Nie były takie zaskakujące ale co prawda klepały ładnie :)

Co do mojego rejonu ?
To mój rejon to nie rejon hehe nie ma tu dobrych kółek przez rok jadłem wszystkie rzuty jakie weszły w podlaskim i mogę powiedzieć że jedyne co było dobre przez rok to żółte krzyże biały krzyże i delfiny Konie a reszta to shit którym karmią mój region.
Ale co tam w moim mieście exstaze zarzuca każdy rysiek i zawsze jest pewność że na białymstoku wszystko zejdzie ;/
jak bym dorwał kiedyś tego doktora nerkę co robi ten shit to bym mu nogi z dupy wyrwał.
Ceny w moim mieście to zazwyczaj 7-8zł na dyskotece normalnie na mieście 6zł powyżej 20 można nawet do 3 zł sie wytargować :)
Co do ostatnich czasów to spizdziły się ostro nie ma już konkretnych rzeczy tak jak 3-4 lata wcześniej że jadłeś 2 piksy i nie wiedziałeś co się dzieje.
Nie wiem czy im się nie opłaca zrobić dobrej piksy na MDMA i sprzedać ja naprawde szybko i po dobrej cenie czy wolą robić takie gnioty które w obecnym czasie są nazywane "dobrymi kółkami" których jesz 10 i sie pytasz czemu już koniec ......
Co się dzieje z tymi półproduktami co oni robią z MDMA se w dupy wsadzają? a piksy robia z huj wie czego.

Pozdrawiam
  • 39 / / 0
nooo w centrum miasta (Krk) straszne robią wałki na ludziach...po 10pln często...
jednak dziewczyny mają lajtowo xD hehe...wystarczy ładny uśmiech i od kopa ma się za free dropsiki...
co do 2,3pln za sztukę-->przy kupnie hurtowej ilości wszędzie jest taka cena...a nawet po 1,5zł mają...

P.S. w Krakowie nie ma dobrego zaplecza teraz!!

...ani siupa, ani piguły nie są rewelacyjne =/ gdzie się podziała MDMA? no ja się pytam, gdzie? xD
...mam ochotę na jakieś wisienki czy coś... nazwa mnie już zachęca xD
...niby duże miasto, a taki CHUJ, że szok... (sory za przekleństwo :p)

za to jedziemy po zioło jutro, jedziemy xD bo to jest zawsze dobre :):):)
liczę na to, że jutro jakieś nowe,oryginalne,zajebiste xD piguły dostanę (nadzieja matką głupich,a ja mam tylko Ją :p)
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008 przez wysnionezycie, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / / 0
co do zioła w krakowie to nie mozna nazekac bardzo ciezko teraz jest dostac słabe zioło
  • 115 / 3 / 0
..ani siupa, ani piguły nie są rewelacyjne =/ gdzie się podziała MDMA?
..wysnionezycie ...ZGADZAM SIE W 100% ze piguły w Kraku są ledwo "MIERNE" ..lecz siupa którą ostatnio sie nakrecilem jak szwajcar byla/jest pierwszej klasy!
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
wysnionezycie pisze:
Z autopsji wiem, że już 2-3 tygodniowa przerwa w jedzeniu może okazać się wiecznością ze względu na brak informacji co jest teraz u mnie w mieście...
Dżizas, dziewczyno! Przerwy się robi dłuższe!
Jedz tak nadal, to niedługo zapomnisz jak się nazywasz :huh:

Ciekawa jestem, co dobrego jest teraz we Wrrr, bo muszę już zacząć kolekcjonować asortyment na większą imprezkę. Jakiś czas (kwiecień-czerwiec) najlepsze były niebieskie Playboye i niebieskie i białe No-name'y.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ee 2-3tyg to dużo. Rzekłbym wystarczająco na prowadzenie życia w trybie normalnie ogarnietego człowieka.
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
Jak zwykle off-top %-D u mnie noname`y niebieskie, zielone, pomarańczowe wszystkie jakoś nie bardzo euforycznie działające albo coś ze mną jest nie tak, a teraz Ying Yang zółty.

Podobno ja tam nie wiem :-p
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.